Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: Nokia og YouTube i nyt samarbejde

3GSM: Nokia og YouTube i nyt samarbejde

Snart bliver det muligt at se videoklip fra YouTube direkte på sin Nokia N-series mobil. Man kan også få RSS feeds fra websitet på mobilen.

Nu er der nyt til brugere af Nokias N-series mobiler. Et nyt samarbejde mellem YouTube og Nokia giver brugerne mulighed for at se videoklip fra YouTube på deres N-series-telefoner.

YouTube bliver tilgængeligt via Nokia Web Browser med Mini Map gennem den nye YouTube mobile side, som bliver lanceret inden for kort tid. Man kan også få YouTube RSS feeds på mobilen ved hjælp af den nye Nokia Video Center funktion.

Nokias webbrowser Mini Map giver brugerne mulighed for at se videoer fra forskellige websites så som YouTube – direkte på mobilen og på omtrent samme måde som med en PC webbrowser. Det er tilgængeligt i formatet AVC, som er det mest almindelige format, der understøttes af mobile enheder.

Nokia Web Browser med Mini Map og AVC er standardfeatures i alle de nyeste Nokia N-series mobiler.

Nokia Video Center giver mulighed for at få video RSS feeds på mobilen på brugervenlig vis med en interface, der er nem at bruge, når man vil se og gemme ens favoritindhold på sin N-series mobil. Nokia Video Center gør det således muligt at ligge sine video RSS feed services og videoer fra internettet ind på sin mobil – eksempelvis N95 eller N93i.

Nokia Video Center vil blive præinstalleret på N95. Derefter vil det være en fast bestanddel i alle nye Nokias N-series enheder. Desuden vil der blive mulighed for at downloade Nokia Video Center til udvalgte modeller, som er kompatible med S60.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies