Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: Ny GPS-modtager fra Motorola

3GSM: Ny GPS-modtager fra Motorola

MOTONAV er navnet på en ny GPS-modtager fra Motorola, der kan tilsluttes enhver Bluetooth-mobil.

Udover tre nye mobiler præsenterer Motorola på 3GSM-messen en ny GPS-modtager kaldet MOTONAV, der gør det muligt at navigere via GPS fra en hvilken som helst Bluetooth-telefon.

MOTONAV er forholdsvis lille og kan derfor uden problemer tages med i lommen. På den måde kan man altid hive sin GPS-modtager frem og sætte den til sin mobil, når man havner i en situation, hvor det gælder om at kunne finde vej.

Den nye GPS-modtager fra Motorola indeholder præcise anvisninger og rutebeskrivelser, der både angives via billede og tale.

Udover at guide brugeren frem til enhver destination, kan MOTONAV også sende information om, hvor man befinder sig til andre mennesker, som derefter nemt kan finde frem til det sted, man er.
Det er smart dels fordi de mennesker, man skal mødes med, har mulighed for at se, hvor langt man er kommet, og dels fordi det giver andre mennesker mulighed for at hjælpe en med at komme rigtigt frem.

Når MOTONAV lander i butikkerne i løbet af andet kvartal, bliver det i to forskellige udgaver. En til almindelige Bluetooth-mobiler og en til smartphones. Førstnævnte går under modelnavnet T805, mens udgaven til smartphones hedder T815. Prisen kender vi endnu ikke.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies