Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: Ny Ultra-serie fra Samsung

3GSM: Ny Ultra-serie fra Samsung

Samsung lancerer en ny Ultra-serie på 3GSM-messen i Barcelona. Generelt er modellerne i den nye serie endnu tyndere end de forrige. Til gengæld er hukommelsen blevet mindre.

Samsung er på banen med en helt ny række Ultra modeller, og der er kommet lidt ekstra telefoner til serien. De nye modeller går under et samlet navn - Ultra Special og byder alle sammen på nye spændende multiumedie-funktioner.

De fleste modeller i Ultra Special serien har vi nævnt før (der kan læses om dem her. Men nu er de altså en realitet.
Vi bringer her live billeder af hele Ultra serien og ser på forbedringerne i forhold til den gamle Ultra serie.

Klassisk Ultra serie med forbedringer

Den gamle Ultra serie bestod af en række ultra tynde telefoner - deraf navnet. Den nye Ultra II serie består blandt andet af en række telefoner, som faktisk er endny tyndere, men på funktionssiden er der ikke sket det store.

Til de interesserede, kan der læses om den gamle Ultra serie her.

Ultra II 5.9 (U100) er den nu tyndeste telefon fra Samsung. Specifikationerne er de samme som X820, dog har kameraet fået et løft til 3 megapixel og hukommelsen er faldet fra 80 MB til 70 MB.

Som det antydes i navnet, er modellen 5,9 millimeter tyk.

Uktra II 9.6 (U300) er opfølger på D830, som var 9,9 millimeter tyk. Ændringerne i specifikationerne er identiske med U100. Kameraet er blevet bedre, alt imens hukommelsen er mindsket.

Ultra 10.9 (U600) er efterfølger til D900. Der er skåret 2 millimeter af tykkelsen, og så har den fået to touchknapper på fronten. Til sidst har Samsung inkluderet en radio med RDS funktion.

Ultra 12.1 (U700) minder på alle områder om Z720, Den understøtter 3G og HSDPA, men Samsung har skåret 1,7 millimeter af tykkelsen.

Ultra Special

Disse modeller har vi allerede beskrevet tilbage i December 06. Nu er de så blevet en realitet, og der er kommet en ekstra model til.

De tre modeller hedder Ultra Music (F300), Ultra Video (F500) og Ultra Messaging (i600). Her er der intet nyt under solen. Der er dog kommet en ekstra model, som kaldes Ultra TV (F510). Selv kalder Samsung denne model en opgraderet udgave af F500. Eneste forskel er, at den er blvet udstyret med DVB-H.

VIdeo med Samsung Ultra

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

sten 15-02-2008 13:42:55

Hej der samsung u300 kan faas i azerbidjan baku det er nok det sted mde di flest mobil butikker jeg har set til dato den koster ca. 1700 dk og der er masser at faa .... den er fed nok og overvejer om jeg skal kobe en til mig selv,,,
naar jeg er der i gen
MVH Sten

0 0
Mathias 27-11-2007 21:35:04

Jeg har ledt og ledt, men kan ikke finde frem til noget som helst information fra Danmark om denne tlf siden feb 2007 .. andet end at den burde være på markedet(?) men hvor kan man så købe den? Ikke engang på Samsungs hjemmeside er der information om den .. nogen der ved noget? Den ser jo super lækker ud!

0 0

Om brug af cookies