Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: Reducér musiktelefonens strømforbrug med 85%

3GSM: Reducér musiktelefonens strømforbrug med 85%

Sådan lyder det fra Sandisk og NEC Electronics, som har indgået et samarbejde. Via SanDisk’s iNAND vil man kunne afspille musik på mobiltelefonen i op til 60 timer, førend denne skal oplades på ny.

På 3GSM messen annoncerede Sandisk i dag, at de skal levere deres SanDisks iNAND flash-drive til NEC Electronics Corp.’s mobile lagringsopløsninger til en musikplatform, der er baseret på musikafspilningschippen AP131-audioprocessoren. Ud af dette samarbejde forventes det, at spilletiden på mobiltelefoner kan blive markant længere, idet SanDisk og NEC mener at kunne reducere strømforbruget på mobiltelefoner med op til 85 procent.

Måden hvorpå spilletiden på musiktelelefonerne vil kunne øges er i kraft af den højere kapacitet, der er i iNAND, samt at chipsættet har en forlænget batteritid.

AP131-audioprocessoren er en lille musikchip på 6 x 6 mm. Via denne chip kan mobiltelefonerne afspille mange musikfilformater samt dele disse. Selve chippen kan i sig selv levere omkring 60 timers brug. SanDisk iNand understøtter mobil TV, multimedie downloading, digitale audio/MP3-afspillere, spilleprogrammer, personlige medieafspillere, PDA’er og musiktelefoner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies