Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: Sandisk med et microSD MULTI SD KIT

3GSM: Sandisk med et microSD MULTI SD KIT

Med microSD Multi SD kittet bliver det lettere for forbrugeren at vælge det korrekte kort – enten direkte gennem en microSD åbning ved brug af adaptorer til miniSD eller standard SD åbninger.

I Barcelona præsenterede Sandisk i dag den enhed, der i fremtiden skal gøre det lettere for mobilbrugeren at købe kompatible hukommelseskort til mobiltelefonen. Med microSD MULTI SD KIT får du simpelthen i én pakke med et microSD flashkort sammen med en miniSD adapter og en standard SD adapter.

Dette ”sæt” understøtter alle mobiltelefoner, som har SD-baserede kortåbninger. Undersøgelser foretaget af Sandisk selv viser, at 87 procent af de sidste nye mobilmodeller med kortåbninger er lavet til enten miniSD, microSD eller standard SD.

Det kan nogle gange være en jungle for forbrugerne at vide præcis hvilken type SD-åbning, der er i deres mobiltelefoner. Men med microSD Multi SD kittet bliver det lettere for forbrugeren at vælge det korrekte kort – enten direkte gennem en microSD åbning, ved brug af adaptorer til miniSD eller standar SD åbninger.

MicroSD Multi SD Kit kommer med tre forskellige kapaciteter, og det er 512 MG, 1GB eller 2 GB. På nuværende tidspunkt er produktet ude på det japanske marked. Men allerede i marts måned vil produktet også være at finde på det amerikanske og europæiske marked – på nuværende tidspunkt er prisen dog stadig ikke fastsat.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies