Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: Seks nye fra Nokia

3GSM: Seks nye fra Nokia

Nokia benytter lejligheden til at lancere seks nye og meget forskellige mobiltelefoner.

N77

På GSM-messen i Barcelona præsenterer Nokia nu det nyeste medlem i N-serien ved navn N77. Modellen er en multimediecomputer med DVB-H, der giver brugeren rig mulighed for at nyde tv-udsendelser direkte på mobilen.

Nokia N77 giver således mulighed for at tage fjernsynet med sig på farten i en lille, smart enhed, som selvfølgelig også har de mange andre velkendte funktioner, som vi kender fra Nokias N-series.

Tre nye i E-serien

Der er også nyt i Nokias populære E-serie, som henvender sig til businesssegmentet. Modellerne E90 Communicator, E65 og E61i har det til fælles, at de kombinerer avancerede teknologier med ny funktionalitet pakket ind i pæne designs, som appellerer til forretningsfolk.

Nokia E90 Communicator, Nokia E65 og Nokia E61i understøtter de mest populære e-mail- og business voice-løsninger samt andre arbejds- og fritidsrelaterede løsninger. De har alle 3G, WCDMA og WLAN.

Nokia 6110 Navigator

Nokia har tidligere lovet, at producenten ville lancere nogle mobiltelefoner i 2007, som havde GPS men som samtidig var billigere end flagskibet N95, som vi stadig venter med spænding på. 6110 er en sådan model.

Mobilen er en såkaldt mellemklassemobil med integreret GPS designet til et bredt marked. Modellen tilbyder kort, ruter og navigation, som er lette at bruge. Modellen lander i butikkerne i andet kvartal af 2007 til en pris på omkring 3.400 kroner uden moms og tilskud.

Nokia 3110

Nokia 3110 er en klassisk og alsidig model, som henvender sig til de folk, der sætter pris på at være online og få valuta for pengene.

Modellen er robust og driftsikker med et enkelt og holdbart design. Prisen kommer til at ligge på omkring 1200 kroner uden moms og tilskud.

En mere dybdegående specificering af de seks nye modeller, funktioner og priser følger.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies