Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: Tre nye fra Motorola

3GSM: Tre nye fra Motorola

Også Motorola bruger 3GSM-messen i Barcelona til at lancere nye mobiltelefoner. Der er tale om tre meget forskellige modeller, herunder Z8, som Mobilsiden.dk allerede løftede sløret for i går.

MOTORIZR Z8

Som Mobilsiden.dk allerede kun afsløre få timer efter, at 3GSM-messen var skudt i gang, er en af de nye modeller fra Motorola RIZR Z8. Ligesom sin lillebror er modellen kendetegnet ved et lækkert slider-design.

På funktionssiden har der været plads til forbedringer. Modellen har HSPDA, et kamera med to megapixel og flere forskellige multimediefunktioner. Derudover er det værd at bemærke, at modellen har styresystemet UIQ 3 i stedet for Linux, som lillebroderen Z6 kørte på.

MOTORIZR skulle efter sigende lande i butikkerne i løbet af andet kvartal i indeværende år.

MOTOKRZR K3

Den anden af de nye modeller, som Motorola præsenterer, er også en gammel kending i nye klæder. KRZR K3 kan nemlig bedst karakteriseres som en udvidet version af forgængeren K1.

De to søskende ligner designmæssigt hinanden. Det er mere funktionssiden, der har fået et pift i den nye model. KRZR K3 har nemlig 3G. Det betyder, at modellen har to kameraer, hvoraf det ene, til at tage billeder med, er på to megapixel. Det andet til videosamtaler er af noget ringere kvalitet.

Indholdssiden på KRZR byder desuden på musikafspiller og Bluetooth, og ligesom MOTORIZR Z8 har modellen også HSDPA.

MOTOKRZR skulle efter sigende finde vej til de danske butikker allerede i løbet af første kvartal af 2007.

MOTOQ Q9

Den eneste af de tre modeller, som det er lykkedes Motorola at bevare som en overraskelse til messen i Barcelona er MOTOQ Q9, som henvender sig til forretningsfolk.

Modellen, som er en smartphone, er kendetegnet ved at køre på det nye Windows Mobile 6.0, som Microsoft netop har lanceret på 3GSM-messen. MOTOQ Q9 har et fuldt QWERTY-tastatur som gør det ideelt at skrive e-mails og andre dokumenter direkte på mobilen.

Fællesnævneren for MOTOQ Q9 og de to øvrige modeller, som Motorola har lanceret, er, at de alle har HSDPA.

MOTOQ Q9 rammer butikkerne i andet kvartal af indeværende år.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies