Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   3GSM: Tre nye i Nokias E-serie

3GSM: Tre nye i Nokias E-serie

Så er der nyt i Nokias E-serie. E90, E65 og E61i er navnene på de tre modeller, som producenten har lanceret på årets 3GSM-messe.

På 3GSM-messen i Barcelona præsenterer Nokia tre nye modeller i producentens E-serie, som henvender sig til business-segmentet. Modellerne er E90, E65 og E61i, som har det til fælles, at de kombinerer avanceret teknologi med ny funktionalitet. Herlighederne er alle pakket ind i klassiske designs, som henvender sig til forretningsfolk.

På funktionssiden kan det nævnes som et fællestræk ved de tre modeller, at de har de mest populære e-mail og business voice-løsninger. Desuden har de 3G, WCDMA og WLAN. E90 Communicator har tilmed HSDPA, som sikrer hurtig hastighed ved dataoverførsel.

Nokia E90 Communicator

Nokia E90 kan bedst betegnes som en alt-i-en business-terminal. Enheden er indbegrebet af det mobile kontor.

De nyeste teknologier, der er det centrale ved terminalen, gør det muligt at have forretningsfunktioner og personlige informationer med sig i hånden, uanset tid og sted.

Som grænseflade for forretnings- og fritidsapplikationer og internettet er Nokia S60 browser med 16 millioner farver, der er i stand til at vise den fulde bredde af en webside på én gang. Nokia E90 Communicator er baseret på S60-platformen, der gør en del forskellige mobile applikationer tilgængelige.

På funktionssiden har E90 også integreret GPS og Nokia Maps-applikationer, der kan hjælpe med at finde vej og lokalisere forskellige servicesteder. Dette kan være en fordel, hvis man rejser meget og har brug for at kunne navigere i flere forskellige byer.

Udover GPS har E90 Communicator en FM-radio, musikafspiller, videoafspiller og to kameraer. Det ene har 3,2 megapixel, autofokus og blitz, mens det andet til videokonferencer er af en lidt dårligere kvalitet.

Nokia E90 Communicator forventes at blive sat til salg i løbet af andet eller tredje kvartal af 2007 til en pris på mellem 5.600 og 6.000 kroner uden moms og tilskud.

Mobilsiden.dk har to mand på 3GSM-messen i Barcelona. Vi har holdt mobilen i hånden. Læs om oplevelsen på vores blog…

Del 1


Del 2

Nokia E65

E65 har et tyndt og smart slider-design i lækre materialer og indeholder de funktioner, der hører sig til for en mobiltelefon i Nokias E-serie.

De mest benyttede funktioner i mobilen kan man få adgang til direkte fra One Touch-tasterne på. Man kan eksempelvis foretage konferenceopkald, få adgang til sin kontaktdatabase, slå lyd til og fra samt få adgang til en valgfri applikation ved hjælp af ‘My Own"-knappen.

Nokia E65 kan integreres med førende virksomhedstelefonisystemer – Nokia Intellisync Call Connect til Cisco, Nokia Intellisync til Alcatel og Avaya one-X Mobile Edition til Nokia solutions. Nokia E65-terminalen understøtter desuden de mest almindelige e-mail-løsninger til virksomheder og private.

Nokia E65 bliver tilgængelig i butikkerne i løbet af første kvartal af 2007 til en pris på omkring 3.000 kroner uden moms og tilskud.

Nokia E61i

Rosinen i pølseenden er E61i, som er specialdesignet til de mennesker, der bruger mobil e-mail intensivt i deres hverdag. Modellen kan håndtere vedhæftede finer og giver mulighed for redigering af dokumenter på selve terminalen.

E61i har et keyboard med fuldt tastatur One Touch-taster, der giver hurtig adgang til de vigtigste features.

Ligesom E65 understøtter modellen virksomheders mobile e-mail-løsninger som f.eks. Nokia Intellisync Wireless Email, Good Mobile Messaging, Mail for Exchange, Seven Mobile Mail og BlackBerry Connect og de mest populære e-mail-løsninger.

Af mere fritidsorienterede funktioner tilbyder mobilen et kamera med to megapixel og en musikafspiller.

E61i rammer butikkerne i andet kvartal af indeværende år. Prisen forventes at blive på omkring 3.000 kroner uden moms og tilskud.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies