Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Acer teaser for smartphones og smartwatch

Acer teaser for smartphones og smartwatch

Du kan glæde dig til flere nye produkter fra Acer til årets Mobile World Congress. Acer teaser nemlig med et familiebillede.

Her er et lille udsnit af teaseren fra Acer. Se hele billedet nederst i artiklen.
Her er et lille udsnit af teaseren fra Acer. Se hele billedet nederst i artiklen.

Årets Mobile World Congress er lige rundt om hjørnet, og Acer vil også være til stede med en ny portefølje af spændende produkter.

Mens billeder af Samsung's og HTC's topmodeller lækkes for alvor i disse dage og derved provomeres for fuld udblæsning, må andre producenter selv skabe reklame. Det gælder også for Acer, som selv har været ude med et par ord om, hvad de kommer med af nyheder inden længe.

Læs også: Motorola teaser pressen med mystisk boks

På Facebook deler Acer Malaysia et billede med en stor ”Coming soon”-titel samt hashtagget #MWC15. Sammen med billedet skriver Acer: ”Ud med det gamle, ind med det nye. Gør dig klar til at møde vores nye smartphones og smartwatch @ Mobile World Congress 2015 GSMA Mobile World Congress”.

På billedet ses med al tydelighed en stor kameralinse, som må tilhøre en af de kommende smartphones. Det midterste billede af en enhed er mere tvivlsomt. Det kan både være en smartphone og en wearable enhed. Nederste del af billedet teaser for Acer-logoet på en bagside af et produkt og en hvid enhed og dens ramme set bagfra.

Læs også: Hvad bliver den største nyhed ved MWC 2015?

Ifølge GSMArena løfter Acer sløret for de nye produkter den 1. marts, og det er de ikke ene om. Blandt andet Samsung og HTC gør det samme, hvor Galaxy S6, Galaxy S6 Edge og HTC One M9 præsenteres.

Hvad tror du helt præcist, de små teasere viser? Giv meget gerne et bud i en kommentar.

Dette er den fulde teaser fra Acer's Facebook-side.
Dette er den fulde teaser fra Acer's Facebook-side.
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies