Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Avis: Samsung teaser for Galaxy S8 ved Mobile World Congress

Avis: Samsung teaser for Galaxy S8 ved Mobile World Congress

Selv om Samsung ikke afslører Galaxy S8 ved Mobile World Congress i år, kan du ifølge en sydkoreansk vis se frem til en teaser ved kongressen.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

I går udsendte Samsung en invitation til dette års Mobile World Congress, men som det er kommet frem igennem rygter i længere tid, er det ikke topmodellen Galaxy S8, der afsløres. Derimod er det formentlig en ny Galaxy Tab S3-tablet.

Samsung Galaxy S8 ser nemlig ud til først at blive afsløret ved en særskilt event i slutningen af marts måned - muligvis den 31. marts. Inden da vil Samsung dog ikke snyde de mange eventuelt kommende ejere af topmodellen med en lille teaser.

Læs også: Samsung Galaxy S8: Billede, pris og lanceringsdato afsløret

Ifølge den sydkoreanske avis The Korea Herald kan du nemlig se frem til en teaser for Samsung Galaxy S8 ved Mobile World Congress - formentlig i forbindelse med Samsungs event den 26. februar. Teaseren vil ifølge avisen bestå af en 1 minut lang video, hvor det kunne forestilles, at visse dele af det efterhånden meget omtalte nye design vises frem.

Der er altså god grund til at se med, når Samsung går på scenen om en lille måneds tid i Barcelona, hvor Samsung varmer op til Mobile World Congress dagen før den officielle åbning med sin egen event.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies