Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Billeder af Huawei Watch 2 lækket før Mobile World Congress

Billeder af Huawei Watch 2 lækket før Mobile World Congress

En række pressefotos af Huaweis næste Android Wear-smartwatch, Watch 2, er blevet lækket forud for afsløringen af uret på søndag ved Mobile World Congress.

Huawei Watch 2
Huawei Watch 2
Foto: Venturebeat.com

Når Huawei går på scenen ved Mobile World Congress på søndag klokken 14:00, løfter den kinesiske producent ikke kun sløret for den kommende P10-topmodel.

Også et nyt Huawei Watch 2-smartwatch bliver, præcist som ventet, blandt nyhederne, og nu er håndfuld billeder af uret dukket op fra ingen ringere end Evan Blass - også kendt som evleaks på Twitter - via hjemmesiden VentureBeat.

Læs også: Huawei Watch 2.0 præsenteres ved Mobile World Congress

Her ses de absolut første billeder af uret, som bliver markant anderledes end sidste års stilrene forgænger. Huawei skifter nemlig retning fra et mere minimalistisk design til et mere sporty af slagsen, der har visse ligheder med det ene af LGs seneste to smartwatches, LG Watch Sport.

Huawei Watch 2
Huawei Watch 2
Foto: Venturebeat.com

Der ses således nogle meget skarpere linjer, og rundt om urkassen ses også minuttal med 5 minutters intervaller påført langs skærmkanten. Ledremmen fra sidste års Huawei Watch er samtidig erstattet med hvad der ligner en solid gummirem - noget der også peger i retning af, at Huawei vil appellere til de sportsinteresserede. Som så mange andre smartwatches, kan remmen tages af, men i Huawei Watch 2 giver det adgang til en SIM-skuffe, hvori der kan indsættes et nano-SIM i siden af urkassen.

Læs også: Pressefoto-læk kommer tæt på Huaweis buede P10-flagskib

Uret kan dermed bruges fuldstændigt uafhængigt af din smartphone og behøver ikke være forbundet med Bluetooth. Det skyldes blandt andet også den nye Android Wear 2.0 i det kommende ur, som giver mulighed for at opbevare apps i uret på samme måde som på en telefon. Uret bliver et af de første smartwatches med Googles nydesignede Android-software, og noget kunne tyde på, at Huawei har ventet på at kunne lancere uret med netop denne software, som kører Android 7.1.1 Nougat

Huawei Watch 2
Huawei Watch 2
Foto: Venturebeat.com

I et tweet mener David Ruddock fra hjemmesiden Android Police at vide, at Huawei Watch 2 faktisk er et ældre design, som var ment til at blive lanceret tidligere.


Google blev som bekendt flere måneder forsinket med udviklingen af Android Wear 2.0, som først blev færdigt for to uger siden i forbindelse med lanceringen af LG Watch Style og Watch Sport. Det ældre design er også årsagen til, at der ikke er nogen roterende krone at finde ligesom på LG’s to ure, og David Ruddock har en mistanke om, at uret heller ikke kommer med NFC, som kan bruges til Android Pay-betalinger i Android Wear.

De tekniske detaljer, prisen og lanceringsdatoen for Huawei Watch 2 er endnu hemmeligholdte. Dog ses det på billederne, at uret kommer i tre forskellige farver, som dog alle er denne sporty udgave i forhold til det stilrene Huawei Watch. Farverne på 2. generation er sort, orange med sorte detaljer og til sidst grå med gule detaljer.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies