Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Blackberry Q20 præsenteret ved MWC - tilbage til rødderne

Blackberry Q20 præsenteret ved MWC - tilbage til rødderne

Canadiske Blackberry har luftet en kommende mobil for pressen, der skal generobre de trofaste kunder

<br /><br />
Direktøren John Chen arbejder ihærdigt, på at få virksomheden tilbage på rette køl. Netop derfor har vi også tidligere hørt hos Blackberry: Det fysiske tastatur vender tilbage

Chefen fra Foxconn fabrikkerne, der også står bag Apples produkter, har for nyligt afsløret, at Blackberrys nye telefoner fra Foxconn fabrikken kommer til MWC. Der var dengang tale om flere produktlanceringer, som skulle klargøres til dette års Mobile World Congress, og nu viser det sig, at han havde ret. 

2014 byder i hvert fald på 2 nye mobiler fra canadiske Blackberry. Den ene hedder Q20, og er udviklet til at imødekomme de trofaste Blackberry kunders ønsker. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

“I dag er vi glade for at kunne annoncere den nye BlackBerry Q20 smartphone, der er designet til at give den optimale oplevelse, enhver BlackBerry QWERTY-loyalist og erhvervskunder med fokus på produktivitet elsker. Med BlackBerry Q20 får du de velkendte knapper og trackpad, som du ønsker, sammen med den bedste e-mail service, den bedste tastatur-oplevelse og den bedste batterilevetid muligt “ siger John Chen som del af pressemeddelesen. 

Ifølge Blackberry så kommer Q20 med følgende funktioner: 

- ‘Menu', 'Tilbage', 'Send' og 'Slut' og trackpad vil blive en integreret del af enheden og brugerfladen gør det muligt at navigere hurtigt og præcist, så arbejdsgangen mellem apps lettes.

- Den nye smartphone vil få BlackBerrys patenterede QWERTY tastatur design med skulpturelle taster, der sikrer den bedste skrive oplevelse. 

- Den bedste e-mail service, herunder funktioner som BlackBerry Hub, hvor du kan få adgang til alle dine beskeder på ét sted, og virksomhedens tilslutning med BES10. 

- BlackBerry Q20 vil huse en 3,5" touchskærm, altså den største skærm endnu på en QWERTY BlackBerry-smartphone, som giver dig mere plads til visning af beskeder, browsing og adgang til andre apps. 

Blackberrys browser er klart den hurtigste 

- Din smartphone vil blive udformet af materialer og designet til pålidelighed og holdbarhed. Derudover vil et stort batteri sikre overlegen batterilevetid.

Indtil videre er der ingen billeder af Blackberry Q20, men de skriver dog, at vi kan forvente den klar i 2. halvår 2014. Mobilsiden følger naturligvis sagen. 

Kilde: BlackberryForrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies