Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Blackberry Z3 præsenteret - 5” smartphone til Indonesien

Blackberry Z3 præsenteret - 5” smartphone til Indonesien

Canadiske Blackberry vil sælge 5" smartphones til de indonesiske tilgængere. Mobilen er netop præsenteret på MWC.

Terry Gou, der er chef for Foxconn fabrikkerne, har for nyligt afsløret, at Blackberrys nye telefoner fra Foxconn fabrikken kommer til MWC. Manden havde ret for Blackberry har i en pressemeddelelse bekræftet, at der er nye produkter på vej.

Vi har tidligere set lækkede billeder af den såkaldte “Blackberry Jakarta”, der efter sigende var rettet mod spirende markeder, og som en direkte konkurrent til billige Android alternativer. 

Nu er mobilen offentlig introduceret til Mobile World Congress under navnet Blackberry Z3. Mobilen er udelukkende touch-styret og designet til smartphone-kunder i Indonesien. Det skriver Blackberry i pressemeddelelsen.

"Vi er glade for at introducere den nye BlackBerry Z3, den første smartphone der dukker op fra vores strategiske partnerskab med Foxconn, som blev annonceret i midten af ​​december 2013. BlackBerry Z3 inkarnerer alt, BlackBerry 10 tilbyder, med sine fremragende produktivitetsfunktioner og pålidelig kommunikation, i et stilfuldt, all-touch design lavet prisvenligt for kunder i Indonesien“ siger John Chen, der er direktør for Blackberry.

Den officielle udmelding fra Blackberry beretter ikke om lækkede specifikationer på den nye mobil, ud over det omtalte display på 5”. 

Men ifølge gsmarena så er der tale om et 5” display med qHD opløsning. På bagsiden er der et 5MP kamera, mens der på fronten er placeret et på 1.1MP. Z3 er også udstyret med en FM-radio.

Mobilen drives tilsyneladende af en 1,2 GHz dual-core Snapdragon 400 processor med 1,5 GB RAM. Internt lager lyder på 8GB, og ingen oplysninger om udvidelsesmuligheder via microSD-kort.

Blackberry har ikke officielt udmeldt priser, men rygterne lyder på, at Z3 vil koste under $200 ved salgstart, når mobilen er klar i april til Indonesien. Vi ved heller ikke om Blackberry vil bringe Z3 til andre markeder senere.

Kilde: Blackberry

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies