Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Bluetooth-fotoramme fra Parrot

Bluetooth-fotoramme fra Parrot

Den franske virksomhed Parrot har udviklet en Bluetooth-ramme, så du kan få dine mobilbilleder op at hænge på væggen.

Virksomheden Parrot er af den overbevisning, at deres ”bestseller” dette år, vil være en fotoramme, som har indbygget Bluetooth. Denne ramme blev præsenteret nede på dette års 3GSM-messe i Barcelona og synes at have fået en god modtagelse, idet interessen for rammen var stor blandt de besøgende.

Billedet, som kan være i rammen, er på 7 tommer, når denne længde måles diagonalt. Til selve billedet kan man få en bred ramme, der har varierende mønstre og udformninger.

Opløsningen er på 720 x 480, og der kan gemmes op til 500 billeder i billedviserens interne hukommelse. Rammen bruger strøm, men kan dog oplades.”kører” på strøm, så af og til skal den oplades.

Det at sende billeder til rammen skulle være en simpel sag, idet du blot sender det ønskede billede via Bluetooth. På denne vis finder mobiltelefonen automatisk rammen, og så behøver du blot trykke på ”send”, og derefter bliver billedet vist i rammen.

Prisen kommer til at være på omkring 1.400 danske kroner. Det vides dog endnu ikke, om eller hvornår Bluetooth-rammen lander på det danske marked.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies