Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Buet Samsung Galaxy S6 bekræftet

Buet Samsung Galaxy S6 bekræftet

Så er det så godt som sikkert, at Samsung vil komme med en buet version af Samsung Galaxy S6 ligesom Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note Edge er snart ikke længere den eneste i familien med en buet skærm
Samsung Galaxy Note Edge er snart ikke længere den eneste i familien med en buet skærm

Samsung Galaxy Note 4 fik sig en bror i form af Galaxy Note Edge, og det samme mønster har været rygtet i forhold til Samsung Galaxy S6. Det mønster fortsætter, og navnet på telefonen bliver Samsung Galaxy S Edge.

Læs også: Samsung Galaxy S6 vises frem ved MWC

Beviset er fundet på den hollandske afdeling af Vodafone, hvor man allerede har en side klar til at tage imod bestillinger af Galaxy S6, når den kommer. Lige nu siger, den at man kan læse mere om Galaxy S6 på siden, når den kommer, men kildeteksten siger noget andet.

Kigger man nemlig på den kildetekst, finder man en kommando, hvor man kan forudbestille Samsung Galaxy S Edge. De første, der fandt ud af dette, var sitet GalaxyClub.nl.

Læs også: Samsung vil skifte fingeraftryksscanner

Vodafone har pillet denne del ud af kildeteksten, men det er altså for sent - når internettet slår til, er det svært at gøre noget om.

Samsung Galaxy S6 ventes at blive vist frem ved MWC, og der har været en del rygter omkring telefonen. Blandt andet skulle Samsung have besluttet sig for en anden processor. Hvis mønsteret fra Galaxy Note Edge holder, så bliver Galaxy S Edge næsten identisk med Galaxy S6 - ud over den buede skærm, selvfølgelig.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

27-01-2015 09:22:53

Spændende. Personligt er jeg mere til LGs version af en buet telefon. Synes ikke det giver mening med den ekstra skærm på siden af telefonen, hvorimod den buede G Flex 2 giver god mening og ser interessant ud.

4 3

Om brug af cookies