Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Cover-producent afslører Galaxy S6-detalje

Cover-producent afslører Galaxy S6-detalje

Spigen laver covers og cases til smartphones, og de har allerede covers til Samsung Galaxy S6 til salg

Man kan købe mange ting på Amazon.com, og nogle gange er forhandlerne lidt for hurtige med nogen ting. Eksempelvis har firmaet Spigen, der laver covers og cases til smartphones, tidligere været lidt for hurtige med cases til topmodeller, og det er de også med Samsung Galaxy S6.

Netop på Amazon.com kan man lige nu købe cases til Samsung Galaxy S6, og her kan man tydeligt se, at blitzen og pulsmåleren er blevet flyttet om på højre side af kameraet.

Læs også: Buet Samsung Galaxy S6 bekræftet

I Samsung Galaxy S5 var blitz og pulsmåler under kameraet, og skiftet er helt sikkert en del af Project Zero - Samsungs beslutning om at designe telefonen helt forfra.

Tidligere har selvsamme Spigen været tidligt ude med eksempelvis LG G3 og HTC One (M8), og Spigen er en af de store spillere i cover-industrien. Derfor har de med al sandsynlighed de officielle mål fra Samsung selv.

Læs også: Samsung tager også software med til MWC

Fronten af telefonen kan vi ikke stole lige så meget på, da det let kan være en generisk rendering og ikke ligne det endelige produkt.

Det skal også siges, at på billederne hvor man kun kan se bagsiden, der sidder blitz og pulsmåler, hvor de gjorde på Galaxy S5. Rundt omkring på nettet har der dog floreret billeder af hvad der skulle være en tidlig prototype af Galaxy S6, og på de billeder sidder blitz og pulsmåler også til højre.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies