Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Creoir Ibis - Koncept på “wearable” smykke fremvist i Barcalona

Creoir Ibis - Koncept på “wearable” smykke fremvist i Barcalona

Dem der mener, at "wearables" udelukkende er for nørder, burde se lidt nærmere på dette smartwatch-koncept fremvist på MWC.
Mobile World Congress-messen, der for alvor er startet idag, byder både på nye produkter klar til salg, men også til koncepter der endnu ikke er klar til hylderne. 

I sidstnævnte katagori finder vi virksomheden Creoir, der ønsker at skubbe lidt til tanken om, at “wearables” og i særdeleshed smartwatches, ofte er klodsede og til tider nørdede. Det skriver phoneArena.De har medbragt deres svar på et “wearable” smykke ved navn Ibis. Som i nok bemærker i præsentationen herover, så indeholder Ibis-smykket altså et almindeligt analog ur foruden en kurvet OLED touchskærm, der er svøbt i stainless steel og krystal.

Konceptet kører en specialversion af Android, der altså kan parres sammen med både Android og iOS-enheder. Derudover er der Wi-Fi, Bluetooth 4.0 og USB, foruden integrerede sensorer så som accelerometer, e-compass, og lyssensor.

Design er vigtigt særligt for et smartwatch, der for mange fungerer som et smykke, der reflekterer deres valgt af stil m.v. Vi har tidligere set tendensen hos Pebble der opgraderede til et mere moderne Steel

Der er altså ingen meldinger på om Ibis nogensinde når til produktion, men alligevel spændende at se virksomheder, som viser hvad vi kan en dag kan se frem til. 

Kilde: phoneArena
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies