Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Dansk Samsung-chef om S6: Vi har lyttet til forbrugerne

Dansk Samsung-chef om S6: Vi har lyttet til forbrugerne

Mobilsiden.dk har snakket med den danske landechef for Samsung, Claus Holm, der kommenterer på gårdsdagens nyhed, Galaxy S6

Samsung er kørt i stilling til mobilåret for 2015, og den 1. marts løftede de sløret for Samsung Galaxy S6 og S6 Edge der skal stå for fremdriften og salget.

Læs også: Samsung Galaxy S6: Første kig

Er dette blot endnu en koreansk masseproduceret mobil? Claus Holm siger nej.
Samsung har vendt øret udad og lyttet til anmeldere, journalister og ikke mindst forbrugernes stemmer siden Unpacked 2014, for at skabe den nye galaktiske mobil.

Her kan du forudbestille Samsung Galaxy S6 og Samsung Galaxy S6 Edge her

Design, brugerflade og batteri

Samsung fornemmede hvisken der ønskede nyt design, og Galaxy S6 er derfor bygget fra grunden op. Denne genfødsel medfører en bagside i glas, der holder i hånd med aluminiumsrammen der sikrer rigiditet.

Læs også: Samsung Galaxy S6: Muskelbundt gemt bag metal og glas

Touchwiz-oplevelsen var før spækket med features og funktioner mange menigmænd ikke brugte. Eftersom brugeroplevelsen er essentiel for den elektroniske verden, har Samsung sørget for en grundig oprydning der skal danne bedre overblik og funktionalitet.

Ligeledes har kameraet fået en overhaling. Med en mere lysstærk optik både for og bag, vil Samsung sikre dig gode billedmuligheder uanset lysomstændigheder. Ligeledes bringes det hurtig-klare kamera i spil via et dobbelttryk på hjem-knappen.

En vrængen på næsen kan forekomme af det mindre batteri på 2550 mAh der skal drive den pixelspækkede skærm, men takket være nutidens teknologi mener Claus Holm at Galaxy S6 vil holde bedre end sine forfædre - se med herunder.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

kelddaug 03-03-2015 16:18:45

Claus Holm "Vi har lyttet til forbrugerne" Nå... det gør de hvert år , uden effekt, før nu... eller hvad det nu bliver til. Det må vi jo se på.. når priserne er faldet.

1 1
Om brug af cookies