Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   De 7 fedeste MWC-gadgets vi ikke kan få i Danmark

De 7 fedeste MWC-gadgets vi ikke kan få i Danmark

Mobilverdenen er rig på alternative og nytænkende enheder. Mobilsiden.dk spotter de syv fedeste MWC-gadgets som næppe kommer til landet.

Mobilens højtid og største messe Mobile World Congress er netop overstået med sin overflod af spændende nyheder. Nogle af disse og vinterens nyheder får mobilsiden.dks læsere desværre næppe at se, for de er forbeholdt øvrige markeder.

Herunder kan du se et udpluk af de fedeste gadgets mobilsiden.dk spottede under MWC:

Alpentab Wienwald

Hvor mobiltelefoner med træcovers begynder at dukke op, er Alpentabs den første af sin slags. Bag det lette træfinish finder du en rimelig quad-core Android tablet med Full HD skærm.

Det interessante her, er det østrigske fyrretræ som beklæder elektroniken og giver en helt unik fornemmelse når du holder om den.

Blackberry Passport

Hvorfor ikke gøre skærmen firkantet? Det mener Blackberry er en god idé i en af dagens mest aparte mobiltelefoner.

Passport råder over et 4,5 tommer stort display og er på størrelse med, selvfølgeligt, et pas. Selve indmaden er på niveau med sidste års flagskib, men med et dedikeret tastatur er denne mobil som født til at skyde mails afsted i en vis fart.

Dell Venue 8 7000

Den er ikke ny, Dells tablet med væg-til-væg display. Men det lykkedes omsider at få fingre i den 305 gram lette tablet som Dell lancerede i januar.

Her får du en Intel Atom quad-core som driver et skønt quad-HD OLED display på 8,4 tommer. Med et seriøst kantet metalkabinet der emmer af stil.

Dell Danmark fokuserer satser dog ikke stort på Android tablets i landet derfor må du kigge andetsteds eller håbe på at Dell DK skifter mening.

Se også: Dell XPS 13 (2015) - Faktisk fræk bærbar [FØRSTE KIG]

LG G Watch Urbane LTE

LG har i forvejen lanceret 3 smartwatches i Danmark i år. Det mest kapable og, i mobilsiden.dks øjne, pæneste er dog ikke tiltænkt det danske marked.

G Watch LTE er både større, kraftigere og tungere end sin G Watch-fætre, men det bidrager til en ekstrem robust enhed som henleder tankerne til Suuntos stærke sportsure.

Se også: LG Watch Urbane - Første kig på uret til jakkesættet [WEB-TV]

Nokia N1

Det er en yderst smuk tablet Nokia har designet i N1. Den læner sig tydeligvis op af stilelementer fra Apples iPad mini og iPhone 6, men det bliver resultatet ikke mindre kønt af.

Indeni tikker en quad-core processor fra Intel som sammen med Google Lollipop og Nokias intelligente Z-launcher giver en helstøbt oplevelse.

At herligheden samtidig kun koster 249 USD, eller omtrent 1700 kroner i Kina - og kun i Kina, gør ikke ærgrelsen mindre.

Se også: Nokia N1: Stil med finsk finish [WEB-TV]

Panasonic CM1

Panasonic sælger egentlig ikke CM1 som en kameramobil, men rettere som et kamera med mobilfunktioner. Efter at have prøvet hybriden er mobilsiden.dk stadigt lune på idéen om at bruge CM1 som mobil.

Kronjuvelen i CM1 er nemlig en lysstærk Leica-optik der omsætter lyset til et 20 megapixel stort billede på en 1” sensor. Når CM1 samtidig byder på manuelle indstillinger og klikhjul kan den friste de fleste kamera-entusiaster.

Prisen på godt 7 tusinde kroner og et salg forbeholdt visse europæiske og det japanske marked sætter dog en begrænsning på entusiasmen.

Sharp Aquos Crystal

Hvor Dells Venue tablet skraber kanterne ned til det minimale er de derimod helt væk I Sharps Aquos Crystal.

Det opsigtvækkende design er ulig enhver anden telefon markedet har set hidtil og har nogle små ulemper som et frontvendt kamera under skærmen. Samtidig er spændende løsninger anvendt, som en vibrerende højtaler for oven, der omsætter vibrationer til dit kranie for at gengive lyden – derved kan du høre hvad der bliver sagt, uanset hvor meget støj der er omkring dig.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten Jensen 09-03-2015 07:40:27

"Hvorfor ikke gøre skærmen firkantet?" - Jeg kan pt. ikke komme i tanker om nogen telefon på noget tidspunkt, som ikke har haft en firkantet skærm? Please enlighten me... :-)

0 0
Morten Jensen 09-03-2015 07:43:45

Altså jeg mener selvfølgelig af mobiltelefoner med skærme. :-) Der har været mange telefoner gennem tiden uden skærme, og de har selvfølgelig ikke haft en firkantet skærm.

Og NEJ jeg kunne IKKE redigere mit tidligere indlæg.

0 0
Martin5000 06-03-2015 22:47:37

Den der Aquos ligner en iPhone... den har en firkantet skærm og noget hvidt på fronten... og den skal holdes i hånden ligesom en iPhone :-D

7 5
Theis Friberg 06-03-2015 22:00:57

Den Sharp Aquos Crystal ser ellers yderst interessant ud.

5 0
Om brug af cookies