Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Det kom der ud af MWC '14

Det kom der ud af MWC '14

Meget ulig sidste års Mobile World Congress skete der en masse på dette års udgave, og her kan du se de vigtigste

Der har været mange spændende præsentationer på dette års MWC, og det kan være svært at holde det kølige overblik. For at hjælpe lidt på overskueligheden her på sidstedagen samler vi de største nyheder fra den store konference.

Samsung havde lagt op til store ting, og til deres Unpacked 5-begivenhed fik masserne det, de havde skreget på, nemlig Galaxy S5. Ud over et nyt flagskib, som allerede er blevet kopieret, præsenterede koreanerne også nogle wearables, der også er et par spændende egenskaber ved.
Selvfølgelig er der også video af et par af de nye features ved S5 og hvad Morten Witt fra Samsung selv er mest vild med.

Sony holdt sig ikke tilbage for Samsung, og på trods af Xperia Z1s relativt unge alder, vurderede Sony, at det var tid til en 2'er; både som telefon og tablet. Både Xperia Z2 telefonen og Xperia Z2 tabletten har flere interessante features.

Nokia trak overskrifter, da de viste deres Nokia X frem. Den kører nemlig på Android, selvom det ligner noget ganske andet.

Otte kerner er seneste skridt i udviklingen af processorer, og både Kazam og Yezz diskede op med et par, ligesom Samsung faktisk også gjorde i al stilhed.

Blackberry er et mærke, mange nok bedst kender for at være Barack Obamas telefonleverandør, og de har annonceret to vidt forskellige telefoner. En, der går tilbage til rødderne, og en, der lægger sig op af de fleste andre nyere smartphones.

LG havde deres G2 Mini med til MWC, så den kunne få en officiel præsentation efter en tyvstart i Holland, ligesom de havde en ny generation af deres mellemklasse L-serie med til Barcelona.

Kinesiske Huawei havde fem forskellige nye produkter med i kufferten til Barcelona, heriblandt det første wearable fra firmaet. Huawei fik også forklaret, hvad der er grunden til deres succes.

Af mindre nyheder kan det nævnes, at Doro lancerede en Android tablet, Corephotonics forklarede fordelene ved to linser i et mobilkamera, SanDisk udvider microSD-korts begrænsninger, smarte enheder kan sagtens være pæne, og Mozilla pønser på en ufatteligt billig telefon.

Er man til de mere humorprægede indslag, leverede både Huawei en lettere bizar video før selve konferencen, men på Twitter var både Nokia og HTC ude med riven, selvom HTCs forsøg endte med at give bagslag.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies