Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Disse Mobile World Congress-events skal du følge i dag

Disse Mobile World Congress-events skal du følge i dag

Hele dagen igennem præsenterer bl.a. Samsung, LG og Huawei nye produkter ved Mobile World Congress. Se hvornår de forskellige events starter.

Så er ventetiden så småt ved at være ovre. I de forgangne uger og måneder har den ene producent efter den anden inviteret til Mobile World Congress, hvor de viser deres seneste nyskabelser frem. Som der er tradition for, tyvstarter mange af producenterne dog dagen inden kongressens officielle åbning i morgen.

Læs også: Hvad ser du mest frem til ved dette års MWC [AFSTEMNING]

Derfor kan du glæde dig til et væld af events i løbet af i dag og i de kommende dage, hvor dette forårs største nyheder traditionen tro afsløres. Inden det hele går løs inden længe, giver Mobilsiden dig derfor et overblik over, hvilke events der venter og naturligvis også hvornår samt hvordan du kan se med hjemmefra.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

Søndag klokken 12:00: LG

LG lægger ud med lanceringen af G6, som skal konkurrere med Samsung Galaxy S8 og S8+, som først ventes at blive afsløret sidst i marts måned. Den tidligere afsløring i forhold til Samsung Galaxy S8 muliggør også en tidligere lancering, så i år forsøger LG at konkurrere mod Samsung på timingen. På processor-fronten bliver der nemlig ikke meget at konkurrere med.

Læs også: LG’s MWC-invitation ude med flere G6-hintsLG’s event begynder som den første klokken 12:00, og du kan naturligvis livestreame det hjemmefra. Det foregår på YouTube eller via den indlejrede video ovenfor.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

Søndag klokken 14:00: Huawei

To timer efter LG kommer Huawei, som løfter sløret for de to topmodeller P10 og P10 Plus. Topmodellerne skal tage konkurrencen op med Samsung og LG’s topmodeller, og alt tyder på, at det fortsat er på kamerafronten, Huawei har lagt fokus. Samarbejdet med kameraspecialisten Leica ser nemlig ud til at fortsætte igen i år.

Læs også: Billeder af Huawei Watch 2 lækket før Mobile World Congress

På programmet bliver også et nyt smartwatch fra Huawei – nemlig Huawei Watch 2, som får et mere sporty udtryk i forhold til første generation af uret. En ny Huawei MediaPad T3-tablet ventes også at blive afsløret.Det hele finder sted klokken fra 14:00 til 15:00 i dag, og du har både mulighed for at se med hjemmefra via en Facebook-begivenhed og den officielle YouTube-livestream, som også er indlejret ovenfor.

Foto: Mobilsiden.dk

Søndag klokken 16:30: HMD global (Nokia)

I eftermiddag træder en debutant på scenen. Det er det finske firma HMD global med gamle Nokia-topfolk i spidsen, som har overtaget rettighederne til Nokia-brandet. Firmaet lancerer de to smartphones Nokia 3 og Nokia 5, men måske mest interessant er det, at Nokia 3310 gør comeback ved Mobile World Congress.

Læs også: Ny Nokia 3 og 5 afsløres ved MWC - og Nokia 3310 får comeback

Der har i lang tid også været forlydender om en Nokia 8-topmodel, men det er endnu uvist, om den er klar til at blive vist frem ved eventen, eller om det sker på et senere tidspunkt som med Samsung.HMD globals Nokia-event begynder klokken 16:30 og kan livestreames enten på Nokias Facebook-side eller YouTube-kanal. Så snart livestreamen er tilgængelig, indlejres den ovenfor.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

Søndag klokken 19:00: Samsung

Den sydkorenske producent vil være at finde på Mobile World Congress igen i år, men det er ikke for at afsløre Galaxy S8 og Galaxy S8+ - derimod vil Samsung bruge lejligheden til at afsløre datoen for, hvornår Samsungs Galaxy S8-event finder sted.

Der er dog også nyt, spændende hardware at se frem til. Samsungs største nyhed bliver formentlig en ny Galaxy Tab S3-tablet.

Læs også: Avis: Samsung teaser for Galaxy S8 ved Mobile World Congress

Samsungs event skydes i gang klokken 19:00 dansk tid. Livestreamen bliver tilgængelig på Samsungs hjemmeside og på YouTube. Når den er tilgængelig, vil den blive indlejret ovenfor.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

Mandag klokken 08:30: Sony

Dag to, eller rettere den officielle åbningsdag, starter med en Sony-event for de morgenfriske. Der er endnu noget uklare meldinger om, hvad Sony har programmet.

Forvent minimum én smartphone – muligvis Xperia XZ Premium med en utrolig skinnende bagside og mulighed for slow motion-optagelse med hele 960 billeder i sekundet. En hel portefølje af opgraderede Xperia-smartphones kan dog også meget vel blive afsløret.

Læs også: Rygte: Sony afslører hele 5 smartphones næste måned

Sonys event begynder i morgen klokken 08:30 og kan livestreames fra Sonys hjemmeside. Så snart livestreamen er tilgængelig, indlejres den ovenfor.

Mandag klokken 14:00: Oppo

En anden kinesisk producent, Oppo, venter med at gå på scenen efter den officielle åbning af Mobile World Congress.

Læs også: Oppo teaser med 5X zoom til mobilen

Det er endnu uvist, hvilken smartphone der bliver afsløret, men det er uden tvivl én med fokus på kameraet. I Oppos invitation omtaler producenten blandt andet en ”5x-fotograferingsteknologi i smartphones, der vil give brugere hidtil usete muligheder for at fange meget detaljerede billeder”.

Oppos event begynder klokken 14:00. Så snart en eventual livestream er tilgængelig, indlejres den ovenfor.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies