Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Emporia ElegancePlus - elegant ældremobil

Emporia ElegancePlus - elegant ældremobil

MWC: Emporia har præsenteret en ny version af deres ældremobil Elegance, der nu har fået endnu flere funktioner.

Emporia Elegace Plus hører helt sikkert til én af de pænere ældre-mobiler
Emporia Elegace Plus hører helt sikkert til én af de pænere ældre-mobiler

Under dette års Mobile World Congress har Emporia lanceret to ældrevenlige modeller, som begge er brugervenlige, byder på nye funktioner og et smart design, men fokus er stadig på brugervenligheden.

ElegancePlus er arvtageren til den populære Elegance, som i plus-udgaven kommer i en opgraderet version med flere nye funktioner.

Mobilen henvender sig til de designbevidste, som lægger vægt på en telefon, der har de mest basale funktioner. Den har også et brugervenligt tastatur, hvor knapperne er lidt større og et særlig skarp OLED-farvedisplay.

Modellen er udstyret med Bluetooth, og en smart diskret nødkaldsfunktion, der ved et enkelt tryk ringer op til en række udvalgte, indkodede telefonnumre, som hurtigt kan hjælpe brugeren, hvis han eller hun får akut brug for hjælp.

ElegancePlus har også en særlig oplæser-funktion, der er knyttet til de vigtigste funktioner. Det betyder, at når brugeren eks. trykker på tasterne for at styre tastaturlåsen eller alarmen, så fortæller en stemme, hvilken funktion, der er udført. Funktionen kan også fortælle, hvad klokken er, eller hvad tid alarmen er sat til.

Landechef for Emporia Telecom i Danmark, Lars Jørler siger i en pressemeddelelse, at telefonen rent teknologisk og funktionsmæssigt er udviklet med udgangspunkt i den ældre generations behov, men stadig holder en elegant linje.

Emporia ELEGANCEplus kommer i handlen i marts måned til en vejledende udsalgspris på 1.099 kr. Man kan desuden få en særlig udgave med tilhørende højtalerdock, som sælges eksklusivt hos Elgiganten til 1.299 kr.

Specifikationer:

OLED-farvedisplay med høj lysstyrke og ekstra konstrast
Emporias nødopkaldsfunktion
Bluetooth
FM-radio
LED-lampe, der signalerer indgående opkald
Fødselsdagskalender
Hjælpetekst til alle menuer
Håndfrit ekstraudstyr
Oplæserfunktion
Stand-by tid: Op til 300 timer
Taletid: Op til 240 minutter

Læs også:
- Doro klar med nye ældre-mobiler

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies