Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Følg de store MWC-livestreams her

Følg de store MWC-livestreams her

Du kan følge med her på siden når HTC, Samsung og Microsoft går på scenen i Barcelona

Mobile World Congress er over os - næsten da. Søndag den 1. marts er kendt for at være tyvstartens dag, hvor mange af de store producenter antræder lanceringsscenen, for at afsløre deres seneste produkter.

Mobilsiden.dk har samlet søndagens højdepunkter der byder på nye flagskibe fra HTC og Samsung, og ligeledes inkluderet Microsofts Livestream, der foregår i morgen, mandag den 2. marts klokken 08.30.

HTC-Livestream

Den taiwainesiske tech-gigant, HTC, vil gå på scenen klokken 16.00 dansk tid, for at afsløre deres seneste opfølger til One-generationen, nemlig M9.

HTC har, traditionen tro, været offer for utallige læk der næsten har bekræftet One M9s udseende og specifikationer, og du kan læse mere om hvad vi ved her. Ligeledes blev internettet tippet til motorhjelmskomponenter tilhørende en luksus-storebror ved navn M9 Plus, som du kan læse mere om her.

Hvis du spændt og ivrig sidder foran computeren på denne søndag for at følge dagens afsløringer, kan du se med herunder på Livestreamet, der vil gå live klokken 16.00 når HTCs nye designdarling bliver afsløret.

Se med herunder hvor når HTC går i luften.

Er du til mere spænding og underholdning, står Samsung klar klokken 18.30 til at dække dit behov.

Den næste generation af den populære galakse, Samsung Galaxy S6, står til at blive afsløret sammen med en buet bror af en følgesvend, nemlig S6 Edge.

Læs også: Galaxy S6 ligner iPhone.

Den helt store attraktion ved dette års Samsung-bud, er det forventede skift i materialer af Samsung. Det kvalitetsfrarøvende forkromede plast, skulle jævnfør rygter og læks være smidt ud til fordel for en aluminumsprydende ramme, der løfter helhedsindtrykket af Samsungs flagskib.

Se med her.

Microsoft-Livestream

Du kan vende tilbage til denne side for flere tech-spændende nyheder i morgen, mandag den 2. marts.

Her vil Microsoft træde på scenen i Barcelona for afsløre hvad deres sidste skud på stammen er.

I kontrast til søndagens entertainere, formår Microsoft at holde kortene tæt til kroppen og det er endnu ikke til at vide hvad de vil bestøve befolkningen med.

Du kan følg Microsofts livestreaming her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies