Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Første billeder og video af LG G6 dukker op

Første billeder og video af LG G6 dukker op

Nu behøver du ikke længere spekulere over, hvordan den kommende LG G6 kommer til at se ud. Det afslører en ny video og billeder af en 3D-model af LG G6 nemlig.

LG G6 er lige om hjørnet - ja, faktisk kan du forvente den afsløret omkring slutningen af februar med salgsstart umiddelbart kort tid efter modsat den lange ventetid, der i år var med G5 fra afsløring til udgivelse.

I år er LG dog lykkedes godt med at holde hemmelighederne bag lukkede døre, for der har været så godt som ingen lækkede billeder, der har kunne give en idé om, hvordan telefonen vil tage sig ud. Spekulationerne på det punkt kan dog nu høre op, for en af de velkendte Twitter-tipstere, OnLeaks, har slået sig sammen med hjemmesiden MySmartPrice for at afsløre netop designet på den kommende topmodel.

Læs også: Avis: LG fremskynder lanceringen af G6 en måned

I sædvanlig OnLeaks-stil er der tale om en 3D-rendering lavet ud fra en såkaldt CAD, som er et grafisk 3D-design af telefonen, der tit florerer i fabrikken. Der er derfor ikke tale om den 100 % ægte vare, men detaljegraden er trods det præcis ned til mindste millimeter. Det er derfor muligt at se det nye design i nedenstående video næsten som var det den ægte vare.

LG dropper det modulopbyggede design efter kun et år

Da LG lancerede G5 ved Mobile World Congress i starten af året, var den helt store nyhed, at telefonen var modulopbygget. Bunden og batteriet kunne nemlig skubbes ud, hvor der kunne monteres nye moduler på. Det blev dog aldrig den helt store succes, bl.a. fordi telefonen skulle slukkes for at udskifte disse.

Det blev ikke til mere end et kortvarigt eksperiment på et års tid for LG, for med den næste G6 skrotter LG allerede det modulopbyggede design. Som det også kom frem for blot to dage siden, vælger LG at gå mere forsigtigt til værks med G6, og det ses også i videoen og de dertilhørende billeder.

Designet er utroligt minimalistisk, og bagsiden består derfor af, hvad der ser ud til at være en helt plan stykke metal uden nogle forstyrrende elementer med undtagelse af kamerahuset, som dog denne gang ikke stikker ud fra bagsiden. Det skyldes, at G6 måler 8,3 mm i tykkelsen, hvorimod G5 er 7,7 mm tyk.

Også fronten er fuldstændig minimalistisk. Skærmen måler ifølge oplysningerne 5,3” og vil være helt flad modsat den i G5, der var en anelse kurvet langs toppen. Telefonen måler 148,8 mm i højden og 72,3 mm i bredden, hvilket er tæt på identisk med G5.

Skulle du gå med bange anelser om, at også LG vælger at skrotte jackstikket ligesom Motorola og Apple allerede har gjort, så kan du ånde lettet op, for det er fortsat placeret oppe i toppen til venstre.

Endnu er der ikke mange informationer om telefonens specifikationer, men den ventes at ankomme med Qualcomms senest annoncerede processor, Snapdragon 835, som bliver demonstreret på Mobile World Congress.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies