Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Galaxy S5’s fingeraftrykslæser - Sådan virker den (Video)

Galaxy S5’s fingeraftrykslæser - Sådan virker den (Video)

I denne video kan vi se, hvordan den indbyggede fingeraftrykslæser virker på Samsungs nye Galaxy S5.
Mobilsiden havde forud for Mobile World Congress fortalt, at Galaxy S5 får fingeraftrykslæser - se her hvad den kan

Galaxy S5 pakket ud til MWC

Det var nyhedssitet Sammobile, der på forhånd var informeret om, at Samsung havde indbygget sensoren i HJEM knappen, og altså ikke på bagsiden som vi kender det fra HTC One Max.Ganske som forventet så fungerer læsningen ved, at man stryger fingeren over sensoren i bunden. Mobilen viser dog ikke et real-time billede af fingeraftrykket, som rygterne havde antydet, men det ser faktisk ud til at virke ganske overbevisende. 

Web-TV: Samsung Galaxy S5 første møde

Nyhedssitet phoneArena, der også står bag overstående video, har endnu ikke afprøvet den udvidet funktionalitet af fingeraftrykssensoren. Her tænker vi som verifikation til mobile betalinger og de nye muligheder for at udnytte potentialet med sensoren (private mapper, konti osv.). 

Samsung Gear Fit - nyt werable fra Samsung

Hvad siger Mobilsidens læsere til Samsungs nye vidunder?

Kilde: phoneArena
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Nygaard Nielsen 25-02-2014 14:20:15

Det smarte ved Samsungs løsning er, at den fylder LANGT mindre i "højden", så de kan lave rammen smallere i bunden end tilfældet er for Iphone.

1 4
Dan Mørk Frandsen 25-02-2014 11:38:14

syntes nu Apples virkere mere smart, når man skal vække mobilen så trykker man bare ned på hjemknap og holder fingerne på den også låser den mobilen op, uden at man skal flytte/slide fingeren ned over knappen, det fungere super godt og er meget simpelt syntes jeg.

9 2
Brian Andersen 25-02-2014 10:09:18

Virker meget smart, men hvad hvis fingeren ikke lige på, hvis man kun bruger en hånd ? hvad hvis den er fugtig, beskidt ect. nogen der har teste det ?

3 0
25-02-2014 10:09:06

Personligt synes jeg Samsung har ramt plet, med at proppe de helt rigtige funktioner i en ny topmodel: HRM, Fingeraftrykslæser, MEGET flottere UI, og værende vandtæt.
Jeg synes dog det er RIGTIGT ærgeligt, at de ikke gav designet et ordentligt løft: Sidste år med det lidt skuffende S4 design, kunne de undskyldes at man ofte to år i træk holder designlinjerne for en telefon. Denne gang gør det dog at jeg ikke har lyst til at overveje denne telefon, da byggekvalitet og udseende (HTC One F.eks.) har stor betydning for mig personligt.

9 0

Om brug af cookies