Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Garmin-Asus klar med en Windows Mobile GPS-mobil

Garmin-Asus klar med en Windows Mobile GPS-mobil

MWC: I løbet af foråret kommer Garmin-Asus på markedet med en smartphone baseret på Windows Mobile og Garmins navigations-software.

Garmin-Asus M10
Garmin-Asus M10

Garmin-Asus M10 er navnet på en ny smartphone med Windows Mobile 6.5.3. Den kommer på markedet i Europa i første halvdel af 2010. Prisniveauet er foreløbigt ukendt.

Ud over Microsofts platform er hovedsalgs-argumentet, at mobilen kommer med Garmins GPS-software, der giver mulighed for at navigere så snart mobilen er tændt.

I navigationsdelen er der også adgang til fartkameraer, vejrudsigter, trafikinformation, benzinpriser osv.

Alle Windows Mobile-features

M10 har 3,5 tommer WVGA-display og Garmin-Asus lover fingervenlig betjening - ikke ligefrem noget Windows Mobile er bedst kendt for. Derfor tyder det på, at Garmin-Asus i M10 har lavet deres egne tilpasninger af brugerfladen.

Derudover har telefonen alle de kendte features fra Windows Mobile-systemet, som blandt andet giver adgang til synkronisering af kontakter, kalender og mails via Microsoft Exchange.

Mobilen har et batteri på 1500 mAh samt trådløst netværk, fem-megapixels kamera som kan sætte GPS-position på billederne og ikke mindst 4 GB hukommelse.

Garmin-Asus har også netop præsenteret Nüvifone A50, som er en GPS-mobil med Googles Android-system.

Mere fra MWC 2010:
 - Flere nyheder på vores MWC-site

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies