Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Google Assistant klar til Android Nougat og Marshmallow

Google Assistant klar til Android Nougat og Marshmallow

Googles intelligente stemmeassistent, Google Assistant, vil komme til mange flere Android-telefoner - og endda meget snart.

Foto: Google

Googles nyeste stemmeassistent Google Assistant er ikke længere forbeholdt Pixel-mobilerne, men vil komme til mange flere mobiler.

I forbindelse med MWC i Barcelona har Google nemlig annonceret, at de vil lancere Google Assistant på tidligere Android-modeller med Android Nougat eller Marshmallow - allerede fra denne uge.

Nyheden kommer sammen med lanceringen af den nye LG G6, der vil have Google Assistant direkte fra æsken.

Se også: LG G6 er officiel ved Mobile World Congress 2017

Google Assistant vil komme som en OTA (Over the Air) opdatering i løbet af ugen, men dog i første omgang kun til engelsktalende lande som USA, Australien, Canada og Storbritannien, samt på tysk til Tyskland.

Google lover dog, at de vil tilføje flere sprog i løbet af året, og selvom dansk formentlig ikke står højt på listen, så kan man håbe at vi i det mindste får lov at prøve assistenten, bare på engelsk.

Se denne: Nexus kan få Google Assistant ved næste store update

Det bliver dog interessant at se, hvor mange af Android-producenterne, der rent faktisk vil samarbejde med Googles stemmeassistent.

Som bekendt er Samsung i fuld gang med at udvikle deres egen assistent, med hjælp fra folkene bag Siri, mens producenter som Huawei forventes at vælge Amazons Alexa-system i stedet.

Alt andet lige bliver det spændende at følge udviklingen i de personlige stemmer-assistenter fremover, og forhåbentlig får vi også glæde af dem herhjemme.

Læs også: Samsungs personlige assistent i Galaxy S8 kan hedde Bixby

Mobilsiden.dk dækker alle nyheder fraMobile World Congress.
Få et detaljeret overblik over alle nyhederne her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies