Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Hauwei TalkBand B1 har indbygget headset og USB

Hauwei TalkBand B1 har indbygget headset og USB

Det nye TalkBand B1 fra Huawei gemmer på et par alternative funktioner. Se dem her.

Huawei præsenterede fem nye produkter i Barcalona heriblandt Huawei TalkBand B1 - Første wearable fra Huawei

Der er som tidligere nævnt tale om et kombineret fitness-tracker og bluetooth headset, som Huawei selv kalder et integreret bluetooth headset og “smartband”. 

Huawei MediaPad X1 - Oversize smartphone på 7 tommer

Hvorfor integreret headset?

Det helt særlige ved displayet på TalkBand B1 er, at det kan afmonteres armbåndet og bruges som et almindeligt bluetooth headset, til at foretage eller besvare opkald. 

Når opkald er slut, kan displayet let monteres tilbage i armbåndet. Det kurvede OLED-display er på 1,4”, og reagerer altså ikke på touch. Selve Huawei TalkBand B1 styres ved brug af en app på smartphonen.

Displayet på Huawei TalkBand B1 er også sort/hvid som vi har set på lignende "smartband" produkter.

Huawei MediaPad M1 - 8 tommer underholdningssystem

Umiddelbart virker TalkBand B1 som et begrænset tilbehør, men måske ikke overrraskende, når der jo ikke er tale om et decideret smartwatch. Ifølge CNET så kan enheden fungere som skrifttæller, se forbrændte kalorier, følge din søvn og altså foretage opkald på farten.

Tilslutning

Der er ingen behov for særlig opladestation til Huawei TalkBand B1. For enden af remmen er der placeret en USB-tilslutning under en lille låge. 

Huawei Ascend G6 - Ny 4G Telefon præsenteret på MWC

Uheldigvis virker det dog som om, at denne løsning, på trods af god opfindsomhed, går på kompromis med kvaliteten, men det vil vi afvente og se, til vi selv får TalkBand B1 i hænderne. 

Vi glæder os naturligvis til at se Huawei TalkBand B1 i brug med app’en, og over at virksomheden har tænkt telefondelen i et smartband. 

Kilde: CNET

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies