Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Her er de første rigtige billeder af Samsung Galaxy S7 og S7 edge (opdateret)

Her er de første rigtige billeder af Samsung Galaxy S7 og S7 edge (opdateret)

For første gang er billeder af fysiske eksemplarer af Samsung Galaxy S7 og S7 edge sluppet ud, og ganske rigtigt ser de ud, som 3D-tegninger længe har vist.

Her ses første kig på et ægte eksemplar af Samsung Galaxy S7.
Her ses første kig på et ægte eksemplar af Samsung Galaxy S7.
Foto: http://reviewdao.vn/

Der er kun to uger til Samsungs store UNPACKED-event søndag den 21. februar lige op til Mobile World Congress 2016, og hidtil har det kun været muligt at få en (meget god) idé om designet på den kommende Samsung-topmodel gennem forskellige 3D-modeller.

Først nu dukker det første reelle billede op, hvor et fysisk eksemplar af Galaxy S7 kan ses. Det er en - på disse breddegrader ukendt - vietnamesisk hjemmeside, der har fået fingrene i et billede af modellen, og ikke overraskende bekræftes alle de hidtidige formodninger om, hvordan den vil tage sig ud.

Læs også: Knivskarpe pressefotos af Galaxy S7 og S7 edge lækket

Den ligner nemlig i høj grad nuværende Samsung-smartphones ved første øjekast, da der kun er foretaget relativt små kosmetiske ændringer i år. Grundlæggende er der derfor tale om samme klassiske og velkendte Samsung-design med det store kameramodul på bagsiden samt LED-blitzen og de tilhørende sensorer ved siden af.

Der er næsten større ligheder mellem Galaxy S7 og den over to år gamle LG G2 end med forgængeren, Galaxy S6.
Der er næsten større ligheder mellem Galaxy S7 og den over to år gamle LG G2 end med forgængeren, Galaxy S6.

En af de mere iøjnefaldende ændringer er, at kameraet på nu 12 megapixel er noget nær helt plant med bagsiden. Det skulle eftersigende fortsat stikke meget, meget lidt ud, men der er alligevel tale om en stor forbedring i forhold til det store 16 megapixel kamera, der rager godt ud fra bagsiden på Galaxy S6.

Læs også: Samsung Galaxy S7 får større batteri og microSD-understøttelse

Hvor Galaxy S6 har en noget nær flad bagside med den skarpe og fremtrædende aluminiumsramme hele vejen rundt, er den velkendte bagside med en blød kurve hele vejen rundt vendt tilbage i den kommende topmodel – noget der i høj grad leder tankerne mod ældre modeller som Galaxy S4 og Galaxy S5.

Rammen langs siderne ser også ud til at være formindsket noget i år i højden. Vinklen på dette billede kan godt se ud til at snyde noget, men umiddelbart ser Galaxy S7 ud til at få en ramme, der fortsat minder meget om den i Galaxy S6, men som altså noget tyndere visse steder.

Læs også: Samsung Galaxy S7 lanceres i Europa d. 11 marts (rygte)

Kobinationen af disse ting får Galaxy S7 til at minde en helt del om designet på LG G2 ved nærmere eftertanke. Se blot på billedet ovenfor, hvor der ser ud til at være flere ligheder mellem Galaxy S7 og LG G2 end Galaxy S7. Forfra skulle lighederne mellem de to dog høre op, og der er den mere eller mindre identisk med Galaxy S7.

Hvad er dine umiddelbare tanker om Samsungs nye designvalg til årets topmodel? Er der tale om en fremgang, eller er der sket for lidt siden Galaxy S6?

Foto: Weibo.com

Billede af Galaxy S7 edge også sluppet ud

Der gik ikke mange timer efter afsløringen af Galaxy S7's design, før et billede af den kurvede edge-variant også dukkede op. Denne gang var det via det kinesiske sociale medie, Weibo, hvor en bruger har uploadet billedet.

Her ses Samsung Galaxy S7 edge forfra, og designet må siges at falde helt i tråd med, hvad det ovenstående billede viser. Da de nye Samsung-modeller i år får en kulsort farvevariant som noget nyt i forhold til sidste år, gør det det til gengæld også sværere at se de små forskelle, der måtte være i designet på Galaxy S7 edge.

Umiddelbart kunne det dog godt tyde på, at Samsung har formået at brede den kurvede skærm længere ud til siderne. Foruden det er der ikke umiddelbart de helt store ændringer at spore fra den nuværende S6 edge.

To nye billeder af Samsung Galaxy S7 i sølv bekræfter designet som vist på de ovenstående billeder.
To nye billeder af Samsung Galaxy S7 i sølv bekræfter designet som vist på de ovenstående billeder.
Foto: Pisapapeles.net

To nye billeder af Galaxy S6 dukker op

Opdateret 10. februar kl. 11:53: To nye billeder af Samsung Galaxy S7 er nu dukket op. Det er en spansk hjemmeside, der har fået fat i to nye billeder af modellen - nu i skinnende sølv.

Der er ikke umiddelbart meget nyt at berette om ud fra de to billeder. En ting kan i hvert fald siges, og det er, at den i noget højere grad ligner sin forgænger, Galaxy S6, end det første billede af den sorte variant ovenover gad anledning til at tro.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies