Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Her er de største events ved Mobile World Congress 2016

Her er de største events ved Mobile World Congress 2016

Mobile World Congress 2016 står snart for døren. Få her det samlede overblik over, hvem der livestreamer, hvornår og hvad der ventes af nyheder.

Når verdens største mobilmesse, Mobile World Congress i Barcelona, officielt skydes i gang mandag den 22. februar, følger fire dage med en syndflod af mobilnyheder.

Nogle vælger dog traditionelt at tyvstarte dagen inden, og med alle de mange events kan det være svært at finde rundt i, hvornår de forskellige producenter afslører deres nye topmodeller og andre spændende produkter.

Læs også: Hvad er Mobile World Congress (MWC)?

Derfor giver Mobilsiden her et hurtigt overblik over, hvornår fem af de store mobilproducenter går på scenen inden og under Mobile World Congress 2016.

Samsung: 21. februar klokken 19:00

De helt store nyheder bliver uden tvivl fra Samsung, som har inviteret til en UNPACKED-event søndag den 21. februar klokken 19:00. Eventen vil blive livestreamet på YouTube-kanalen Samsung Mobile og vil formentligt være synlig nogle timer inden start.

Som noget nyt vil Samsung også livestreame eventen i virtual reality, hvis du har et sæt Samsung Gear VR-briller. Idéen er, at du henter den officielle app her og sætter din Samsung-smartphone i brillen, og så kan du se eventen i et 360 graders synsfelt.

Læs også: Officiel video: Samsung Galaxy S7 er vandtæt og hårdfør

Det er selvfølgelig Galaxy S7 og Galaxy S7 edge, der lanceres denne aften. I løbet af de seneste måneder har der floreret et hav af rygter om de to topmodeller, hvor der hverken hersker den store tvivl om design og specifikationer på nuværende tidspunkt.

LG: 21. februar klokken 14:00

LG har, lige som Samsung, en event dagen før den egentlige start af Mobile World Congress. Eventen ligger allerede klokken 14:00, hvor det er topmodellen G5, der bliver afsløret.

Læs også: Første pris på LG G5 er sluppet ud

Også LG G5 har været genstand for en masse rygter, hvor der er sluppet knap så mange billeder ud, men specifikationerne er også ganske viste. LG har lavet denne side, der tæller ned til eventen. Her vil der formentlig komme en livestream frem, når klokken nærmer sig 14:00.

Huawei

Huawei har sendt en invitation og vil også være til stede ved Mobile World Congress. Det er endnu uklart præcist hvad tid eventen vil finde sted, da den ikke fremgår på dets MWC-side. I forbindelse med invitationen lød det fra Huawei:

”Vi inviterer jer til at mødes med Richard Yu, administrerende direktør, og andre Huawei-direktører, til den globale præsentation af Huaweis nyeste enhed ved Mobile World Congress 2016. Kom og se, hvordan Huawei fortsætter med at imødekomme efterspørgslen for den næste generation af nyskabelse inden for mobiler.”

Læs også: Huawei boomer i Danmark

Flere medier melder om, at Huawei P9 med stor sandsynlighed ikke finder vej til mobilmessen. Om det viser sig at blive tilfældet eller ej, vil Mobilsiden selvfølgelig holde øje med.

Sony: 22. februar klokken 08:30

Sony var de første til at invitere til en pressekonference, der vil finde sted mandag den 22. februar klokken 08:30. Der er ikke meget info om, hvad Sony vil bringe med af nyheder. evleaks, eller Evan Blass, har dog afsløret på Twitter, at Sony er på vej med et sæt trådløse in ear-øretelefoner i stil med Moto Hint fra Motorola. En opdatering på tablet-fronten eller en ny model i M-serien er formentligt heller ikke helt usandsynligt.

Læs også: Sony: Næste års topmodeller får vores dual-kamera

Der er endnu ikke noget officielt link til en livestream, men den vil med al sandsynlig blive offentliggjort på den officielle YouTube-kanal, hvor tidligere livestreams har fundet sted.

Xiaomi: 24. februar

Verdens fjerdestørste producent, kinesiske Xiaomi, er for første gang til stede ved Mobile World Congress, hvor topmodellen Mi 5 bliver lanceret. XIaomis direktør, og tidligere Google-ansat, Hugo Barra, har sendt en invitation på Twitter.

Eventen vil først finde sted onsdag den 24. februar på et endnu ukendt tidspunkt. Den kinesiske producent er bestemt værd at holde øje med, men om smartphonen ender i de europæiske butikshylder, er noget tvivlsomt.

Læs også: Xiaomi: 70 millioner telefoner solgt i 2015

Tilbage er en producent som HTC, der ikke lancerer topmodellen One M10 ved MWC, men ved en særskilt event senere. Microsoft har ikke nogle umiddelbare modeller at vise frem, og Apple er traditionelt aldrig at finde ved sådanne mobilmesser.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies