Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Her er den mulige danske pris på LG G6

Her er den mulige danske pris på LG G6

LG har endnu ikke meldt den danske pris ud på LG G6. Prisen i Sydkorea er til gengæld ude. Få derfor et fingerpeg om, hvad prisen i Danmark bliver.

Forvent en prisstigning på omkring 1.000 kroner, når LG G6 lander i de danske butikker på et endnu ukendt tidspunkt. Den sydkoreanske pris på topmodellen er dukket op, og ud fra denne er det muligt at finde en cirkapris, når den lander i de danske butikker.

Læs også: LG G6 er officiel ved Mobile World Congress 2017

Det er hjemmesiden The Investor, som i forgårs afslørede den sydkoreanske pris. Den lyder på 899.800 won, hvilket direkte omsat til danske kroner er 5.569 kroner. Prisen på LG G6 i Sydkorea kan dog ikke direkte overføres til i Danmark. Forbrugerelektronik er sædvanligvis altid dyrere herhjemme, og LG G6 er ingen undtagelse.

Kan blive 1.000 kroner dyrere end LG G5

Et kig på sidste års LG G6-topmodel kan give en indikation af, hvilken forskel der er i priserne mellem Sydkorea og Danmark. Sidste år fik LG G5 en pris på 836.000 won (som dengang svarede til 4.694 kroner). I Danmark blev den vejledende pris sat til 4.990 kroner - altså 6,3 % højere. Overført til den sydkoreanske pris på LG G6 giver det altså en mulig dansk pris på på 5.919, hvilket formentlig vil blive rundet enten ned til 5.890 kroner eller op til 5.990 kroner.

Læs også: Derfor droppede LG den buede skærm på G6

Noget tyder altså på, at den særlige ”FullVision”-skærm med det ekstra aflange 18:9-format i LG G6 hiver prisen godt op i vejret – omkring de 1.000 kroner, og dermed ser topmodellen ud til at blive en relativ dyr sag. Der er naturligvis blot tale om et skøn, og intet er derfor sikkert på nogen måde. Ikke desto mindre giver det et fingerpeg om, hvad prislejet på topmodellen kan blive, når den lander i handlen.

Aviser: LG G6 kan købes allerede fra 10. marts

Og hvornår vil det så ske? Det mener avisen også at vide. Den kan nemlig bekræfte samme dato, som det lød fra en anden sydkoreansk avis ETNews få dage før søndagens afsløring: Fredag den 17. marts.

Læs også: Sammenligning: Se forskellen mellem LG G5 og LG G6

Det forlød samtidig også, at det bliver muligt at forudbestille LG G6 allerede fra torsdag den 2. marts til og med torsdag den 9. marts. Disse datoer kan dog sagtens vise sig kun at gælde Sydkorea. Selv hvis det skulle være tilfældet, bør en dansk lancering – og ikke mindst offentliggørelse af prisen – ikke være så langt ude i fremtiden.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies