Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   HTC bekræfter: Afslører One M9 den 1. marts

HTC bekræfter: Afslører One M9 den 1. marts

HTC bekræfter, at en ny HTC One-topmodel vil lande ved Mobile World Congress 2015 i Barcelona. Her er, hvad vi forventer at se.

HTC bekræfter i dag, at deres næste topmodel, HTC One M9, offentliggøres søndag den 1. marts. Det vil derfor ske lige op til årets Mobile World Congress, der finder sted mellem den 2. til 5. marts.

Det er HTC's britiske PR-team på Twitter, der er er ude med den officielle dato. I tweetet og på billedet står der: ”Let them stare. The new HTC One revealed 01.03.15.”

For en måned siden var HTC ude med en invitation til Mobile World Congress, hvor de inviterede hele pressen til at se deres kommende flagskib. I den var der dog ingen dato at finde, men den er altså nu bekræftet.

Hvad vi ved om HTC One M9

Der har traditionen tro floreret rygter om den næste HTC One i adskillige måneder. Alt peger på, at skærmen forbliver 5” med en Full HD-opløsning på 1080 x 1920 pixels. Den udstyres også med masser af kræfter med den nye Snapdragon 810-processor, og de 2 GB RAM i HTC One (M8) bliver nu til 3.

Læs også: HTC One (M9) specs rygtet

Det tidligere dobbeltløbede Ultrapixel-kamera bagpå droppes til fordel for et 20,7 megapixel kamera med dual LED-blitz. I stedet får Ultrapixel-kameraet på 4 megapixel plads foran.

Rygter går også på, at HTC indleder et samarbejde med den amerikanske producent af kvalitetshøjttalere og lydsystemer, Bose. HTC har med M7 og M8 fået stor ros for deres Boomsound-højttalere på fronten, og med disse rygter ser det ud til, at det store fokus på god lyd fastholdes.

Batteriet forventes at blive et nummer større i den kommende One M9. Med et batteri på 2840 mAh bliver der altså plads til et 10 % større batteri i forhold til forgængeren.

Læs også: Gammel kending med ny HTC-lækage

Flere designere har skabt renderinger af HTC One M9 baseret på alle de rygter, der har været. Det seneste bud på designet er blot få dage gammelt, hvor One M9'er får virtuelt følgeskab af den kommende Samsung Galaxy S6 og iPhone 6.

Mobilsiden.dk er til stede ved årets Mobile World Congress og vil således bringe seneste nyt fra HTC's event den 1. marts. Du kan følge med i Mobile World Congress på denne side.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies