Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   HTC Desire kan optage i HD - med tiden

HTC Desire kan optage i HD - med tiden

MWC: HTC Desire er lavet til at kunne optage video i HD. Den kan det bare ikke endnu.

Efter lanceringen af HTC Desire rejste spørgsmålet sig hos Mobilsiden.dk's læsere, om Desire kan optage video i HD-kvalitet (720 pixel).

Svaret fra HTC er ja - og nej.

HTC er forberedt til at kunne optage video i HD. Men den version, der kommer til salg,  kan ikke - det vil sige teknikken kan, men softwaren kan ikke.

Med tiden vil der komme en softwareopdatering, der vil gøre HTC Desire i stand til at optage i 720 pixel. Men HTC vil ikke love noget om, hvornår det bliver.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Niels Sørensen 17-02-2010 18:51:35

Som Magic ejer har jeg kun én kommentar...
F... HTC!!!
Jeg køber Nexus 1
Aldrig mere HTC!! Hardwaren er god, men service og support stinker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
Thomas 19-02-2010 16:35:29

Ha ha.. Jamen god fornøjelse med din nye HTC Nexus 1.. :) Det er HTC der bygger Nexus for google - FYI.

0 0
Niels Sørensen 19-02-2010 17:38:47

Godt set Thomas ;)
Har du så osse lagt mærke til at det er det eneste HTC står for, hvad den tlf angår, - al support og opdatering er op til Google :))
Så er der efter min erfaring ( med HTC )en noget større mulighed for at have en anstændigt opdateret tlf i et længere tidsperspektiv..

0 0
Henrik 27-03-2010 13:51:41

Google har faktisk fået sønderlemmende kritik i USA, for nærmest total mangel på support af Nexus One. Så hvis man kan lide Android, bør man nok ikke kigge for meget Nexus One.

0 0
AGluhic 18-02-2010 18:23:18

Jeg er faktisk ret uenig med dig, Niels. Ja, HTC har været lidt gode til at sende halvfærdige produkter på markedet (Hero, HD2), men til gengæld har de opdateringer de har sendt ud til de enheder været gode, som ROM opdateringen til f.eks. Hero og de små patches der er kommet til HD2 (i begge tilfælde taler jeg af erfaring, da jeg ejer begge telefoner).
Personligt synes jeg Desire virker mere end bare almindeligt interessant, da det - efter min mening - lyder til at blive den bedste Android enhed til dato, når den udkommer. Men nu må vi se, når den bliver sammenlignet med dens åbenlyse konkurrenter, som f.eks. Nexus One og Sony Ericsson X10.

0 0
Jesper Søgaard 17-02-2010 13:05:08

Det er så meget en falliterklæring. En telefon lever i min lomme i 6mdr og så bliver den skiftet ud. En ny undersøgelse viser at langt de fleste telefoner bliver udskiftet indenfor et år. Det vil sige at jeg under ingen omstændigheder vil købe HTC Desire fordi den engang kommer til at kunne optage i HD. Når det kommer har jeg nemlig allerede skiftet til en anden telefon.

0 0

Om brug af cookies