Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   HTC er ikke nervøs for Nokia og Windows Phone

HTC er ikke nervøs for Nokia og Windows Phone

HTC stoler på sig selv, og kalder Nokias og Microsofts samarbejde en bekræftelse af, at HTC’s egen forretningsmodel er den rigtige.

- ”Vi føler os sikre på, hvad vi gør”.

Sådan lyder svaret fra Jason Mackenzie, præsident for HTC Nord –og Latinamerika til avisen Seattle Times, når spørgsmålet går på om Nokias og Microsofts nye samarbejde er en trussel for HTC.

Den amerikanske topchef føler sig, på baggrund af Nokia og Microsoft, endda bekræftet i, at HTC har brugt den rigtige forretningsmodel, når det kommer til at benytte eksisterende platforme til deres smartphones.

”Nokia følger lidt samme strategi, som HTC har gjort indtil videre, i og med de ikke investerer i deres egen platform, men benytter solide platforme, og herefter udfylder de blanke huller, så slutbrugerne får en solid oplevelse”, fortæller Mackenzie.

Han konkluderer, at samarbejdet vil være positivt for Windows Phone, men også HTC selv. Nokia har ikke desuden ikke ændret på HTC’s strategi omkring Windows Phone.

Kilde: Seattle Times

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

16-02-2011 00:12:54

...for Nokia er vistnok taget ved næsen af Microsoft.....

0 0
Peter 14-02-2011 16:53:52

Fra anden artikel: "Imens Nokia bliver betalt for at benytte Windows Phone 7, skal andre producenter betale licens for styresystemet."
Bliver Nokia ikke snart den eneste leverandør af Windows Phone 7 hardware - de bliver vel umulige at konkurrere mod?

0 0

Om brug af cookies