Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   HTC forvirrer med falsk (M9)

HTC forvirrer med falsk (M9)

Den telefon, der er blevet fotograferet som HTC One (M9) er ikke den, der vil udkomme som den endelige model

Der er dukket billeder op af HTC One (M9), som tilsyneladende er den samme telefon. Det er godt i forhold til sandsynligheden, at lækagerne minder om hinanden, men det skulle også være HTCs plan - det er nemlig en afledningsmanøvre.

HTC skulle ifølge kilder, der har talt med sitet HTCSource.com, have sendt telefoner ud til test med et forkert design. Indmaden skulle dog være god nok, og derfor vil telefonen opføre sig, som det kommende flagskib vil.

Læs også: Nye billeder bekræfter HTC One (M9)s udseende

I stedet for de billeder vi har set, vil den rigtige HTC One (M9) have et stort kamera centralt i toppen ligesom HTC Desire 826. Højtalerne med BoomSound vil ikke være dækket af et gitter, men i stedet være en sprække i toppen og bunden af fronten, og skærmen vil gå fra kant til kant, ifølge denne kilde.

Skulle dette være tilfældet, så vil det ikke være første gang, HTC bruger andre modeller som afledningsmanøvre. HTC One (M7) var også genstand for en del snak, da der var flere modeller ude, der skulle være netop den telefon.

Under alle omstændigheder peger meget på, at vi får det endelige design at se i Barcelona, til Mobile World Congress.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rune Lauritsen 26-01-2015 20:49:47

jeg håber meget på at den nye HTC kommer til at se ud som i beskriver .. for efter min mening har M8 ikke været min største favorit selvom det sikkert er en smader god telefon ... så håber jeg på at M9 bliver uden den brede store bar med HTC logoet på i hvert fald :D

2 0

Om brug af cookies