Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   HTC One M8i - en ny version af One (M8) på vej

HTC One M8i - en ny version af One (M8) på vej

Er du forelsket i HTC’s designmobil, men ikke i kameraet, er et nyt alternativ på vej ifølge upleaks.

HTC vandt mange anmelderes og mobilkøberes hjerter med sit eksklusive metaldesign i HTC One (M8). Med det prisvindende design følger dog også et kamera som nogle mener ikke byder på tilstrækkeligt med opløsning. Ifølge twitter-leakeren Upleaks er en alternativ version af M8 på vej, givetvis til en lavere pris.

Modellen hedder One M8i, og vil være dele dimensioner og vægt med One (M8). Forskellene vil kun være at spore i teknikbladet hvor nogle af komponenterne vil få et løft, mens andre vil høre til den øvre mellemklassen.

Se også: HTC One M9 - Specifikationer lækket af upleaks

Processoren bliver i stedet en Snapdragon 615 octa-core på 1,7*4 GHz + 1,0*4 GHz, mod en quad-core på 2,3 GHz tidligere. Hvilken der vil vise sig at yde bedst er endnu uvist, men den forrige M8’s grafikchip skulle stadigt have overtaget til visse opgaver såsom 3D-grafik og spil.

RAM og lagerplads er det ikke sparet på, og forbliver på henholdsvis 2GB og 16GB med micro-SD udvidelse. Skærm beholder samtidig størrelsen på 5 tommer og Full HD opløsningen. Til den flotte skærm følger fortsat HTC’s BoomSound stereo-højtalere.

Kameraet i One M8i får derimod et løft, opløsningen vokser fra 4 megapixels i One (M8) til 13 megapixel, parret med et ekstra 2MP kamera til HTC’s duo-camera effekt. Frontkameraet er fortsat på selfie-godkendte 5 megapixels.

Softwaren vil bygges ovenpå Android 5.0 Lollipop, men det bliver den kommende Sense 7.0 tilpasning der vil være at finde.

Upleaks kommer ikke nærmere ind på prisen, men fastslår at M8i vil få debut i Europa og Asien. Den vil fås i samme farver som One (M8), altså sølv, ’gunmetal grey’ og guld.

Den officielle lancering forventes at ske ved dette års MWC-messe i Barcelona den 1. marts. Her ventes HTC også at fremvise afløseren deres nuværende flagskib: HTC One M9.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies