Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   HTC One M9: Stort læk fra tysk forhandler

HTC One M9: Stort læk fra tysk forhandler

Både billeder og specifikationer fra den kommende HTC-stjernemobil er sluppet løs. Se dem her.

HTC skal følge op på sidste års designsucces One (M8), og står det til en lækket produktside fra den tyske netforhandler Cyberport.de, bliver afløseren en værdig efterfølger.

Navnet bliver ifølge hjemmesiden HTC One (M9), og den nye designdarling vil videreføre det prisvindende design som sammensmelter robust alukonstruktion med en afrundet bagside. Modellen ses i to versioner, en i mørkegråt metal, samt en variant med sølv-bagside og guldfront.

Læs også: Se HTC One M9, Samsung S6 og iPhone 6 i virtuel sammenligning

Ergonomisk udvikling

I forhold til forgængeren er der slanket på dimensionerne. Med mål på 144,6 x 69,7 x 9,61 mm barberer HTC en enkel millimeter langs siderne og et par millimeter af toppen. En velhilset ergonomisk detalje er, at powerknappen rykker ned på siden, inden for tommeltottens aktionsradius.

Det mindre kabinet betyder dog ikke at HTC sparer på udstyret. Du vil genfinde de dobbelte frontvendte Boomsound-højtalere og skærmen forbliver på 5 tommer med Full HD opløsning.

Billederne stemmer dog ikke overens med hidtil lækkede fotos, fotosene kan derfor vise sig at være et marketingsstunt fra Cyberport.de eller være en forveksling med den kommende One M8i som også ventes at få debut omkring dette års MWC-messe.

Se også: HTC One M8i - en ny version af One (M8) på vej

Dobbelt op på specs

Hvor HTC ikke ændrer synderligt på designet, er historien en anden på teknikbladet. Her holder HTC ikke igen. Det bliver dermed Qualcomms allerseneste, og allerhurtigste, platform der skal drive Android Lollipop og en ny HTC Sense 7.0 software frem.

I maskinrummet bliver det en otte-kernet 2GHz monsterprocessor på fra Qualcomm der vil brumme, understøttet af 3GB RAM, 32GB lagerplads samt et micro-SD kort til at udvide lageret. Til den kraftige mekanik følger et større batteri som vokser fra 2600 mAh til 2900 mAh.

På kamerafronten er en ny kurs hos HTC tydelig. Duo-kameraet skrottes men billedchippen springer fra 4 megapixels til 20 megapixels. Det udgående ultrapixel-kamera flytter til fronten, og lover dermed bedre selfies under svære lysforhold.

Med den, nu nedtagne, produktside følger ingen oplysninger om pris eller tilgængelighed. HTC har dog kommunikeret at den 1. marts vil den nye One få sin officielle debut.

Præsentationen vil foregå i Barcelona, ved Mobile World Congres messen, hvor mobilsiden.dk vil være til stede for at give de første indtryk. Følg med her for at få de seneste nyheder i udviklingen.

Læs også: HTC One M9 rygte - nyt Boomsound-design

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin5000 23-02-2015 12:32:50

Hvis det er det endelige design, så er jeg skuffet... og min næste telefon bliver ikke M9 som håbet og planlagt :-( Glæder mig til at se Galaxy S6/Edge og LG G4... Håber virkelig at de byder på lidt mere innovation. Især den store sorte kant med HTC-logo på fronten... den er simpelthen utilgivelig efter de fjernede knapperne.

3 2
Naggie21 23-02-2015 12:12:22

Det er da sølv front og bagside, men derimod guldramme langs siderne på det nederste billede.

Men ærgerligt, hvis HTC nu også skal til at have bums på ryggen, ligesom Apple og Samsung har det. Dog er den ikke så stor her.

0 1
TF 23-02-2015 14:32:24

Den bums på m9 ser da ud til at være ca 4 gange så stor som den på iphone, så at du mener den ikke er så stor her giver ikke megen mening.

0 4
Naggie21 23-02-2015 17:37:05

I omkreds, ja. Men jeg snakker om hvor langt den buler ud. Det er jo det, der irriterer.

1 0

Om brug af cookies