Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   HTC Re Vive: HTC genopliver virkeligheden

HTC Re Vive: HTC genopliver virkeligheden

Ud over præsentationen af aluminiums-dynamitstangen, bidrager HTC nu til den alternative spilverden.

I 2014 tittede wearablesne frem, og i 2015 tager det for alvor fart, ved at producenter ihærdigt bidrager til fitness-fokusset på dit håndled.

Ved en storsals søndagskonference i Barcelonas lune temperature, troppede HTC-mennesker flittigt på scenen for at præsentere deres 7mile skridt over i en anden produktkategori. 

Læs også: Google pønser på VR til legepladsen

I samarbejde med Steam-indehaveren, Valve, har HTC bevæget sig ud i den virtuelle verden og præsenteret HTC Re Vive - en virtuel reality-kompagnon til ren underholdning.

HTC Re Vive

HTC er ikke den eneste tech-producent der nærmer sig virtuel reality. Samsung og Oculus Rift har udgivet den oplevelsesgivende Samsung Gear VR, der nu møder konkurrence fra det taiwanesiske selskab.

HTC ønsker at ændre den daglig forståelse og tilgang til landeudforskning og spil gennem virtuel reality – sågar loves den trivielle indkøbstur et opsving i spænding.
Ved hjælp af 70 sensorer der scanner din afstand til nærmeste bogreol eller medpassager i toget, skal Re Vive kunne hovedmonteres hvor end du befinder dig.

Læs også: Samsung Gear VR udleveres til flyrejsende på første klasse

For at modvirke den lurende chance for en heftig omgang søsyge, har HTC sørget for 90 hertz grafik i de 360 graders udforskning. Herved antages det at øjnene ikke trættes af den heftige D-dags-forvandlede indkøbsture.

Man skal ikke kun bruge hovedet men hele kroppen. Den medfølgende trådløse controller skal sikre dig et affyret skud eller hjælpe dig til at opsamle nyt tilbehør til din rustning.

Spændingslystne gamere må nøjes med Valve og HTC adskilt lidt endnu. Udvikler-versionen af den virtuelle brille er klar i foråret, men CEO Peter Chou har lovet en befolknings-klar spiloplevelse med HTC Re Vive inden udgangen af 2015 – ved du hvad du ønsker dig i julegave?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies