Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   HTC Vive - Pris og tilgængelighed på HTCs VR headset

HTC Vive - Pris og tilgængelighed på HTCs VR headset

Det avancerede HTC Vive headset til Virtual Reality har fået en pris - det bliver ikke billigt.

HTC Vive er fedt, men prisen er derefter.
HTC Vive er fedt, men prisen er derefter.
Foto: HTC

HTC’s og spilselskabet Valves store satsning inden for virtual reality nærmer sig nu butikshylderne. I en pressemeddelelse oplyser HTC, at forbrugerversionen vil få sin kommercielle i begyndelsen af april, med forudbestilling fra den 29. februar.

Den danske pris kan HTC Norden ikke oplyse endnu, men den nyligt angivne pris på 799$ antyder, at den ikke vil blive billig. Inklusive danske skatter og afgifter bør prisen lande omkring de seks og syv tusinde kroner.

HTC Vive
HTC Vive

Bedste VR på markedet

HTC’s Vive VR er af mange, herunder Mobilsiden.dk, blevet udpeget som den mest realitetstro Virtual Reality oplevelse på markedet. En oplevelse som indtil videre har været forbeholdt få medier og branchefolk.
Men nu er HTC og Valve klar til at tage skridtet videre siger Cher Wang, administrerende direktør hos HTC:

”Siden Vive fik sin debut omkring samme tid sidste år, har vi knoklet uafbrudt med at få fintunet oplevelsen og give den bedste VR-oplevelse på markedet. En indsats vi har høstet stor ros for, fra både medier, forbrugere og industrien.
Med Vive Consumer Edition, realiserer vi vores ultimative vision, at få bragt Vives ud til forbrugerenes hjem, hvor alle kan prøve en ægte virtual reality oplevelse.”

HTC Vive.
HTC Vive.

Særligt tilbud til de hurtige

Bliver du blandt de første købere vil du få to spil med din HTC Vive:
Job simulator: The 2050 Archives
Spillet er en parodi på en fremtidsvision hvor robotter har overtaget alverdens jobs, og Job simulatoren giver brugeren mulighed for at prøve kræfter med det at have et arbejde.
Fantastic Contraption
Her befinder du dig på en øde ø og får mulighed for at bygge alskens ’Storm P-maskiner’ med de ressourcer du finder omkring dig.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies