Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Huawei inviterer til event op til Mobile World Congress 2016

Huawei inviterer til event op til Mobile World Congress 2016

Huawei inviterer til en event søndag den 21. februar, hvor producenten i forbindelse med Mobile World Congress 2016 går på scenen og afslører nye produkter.

Foto: Huawei.com

Verdens største mobilmesse, Mobile World Congress, slår snart dørene op for 29. gang. I år finder begivenheden sted fra mandag den 22. februar til torsdag den 25. februar, og den kinesiske producent, Huawei, inviterer i den forbindelse til en event dagen forinden.

Læs også: Sony inviterer til event ved Mobile World Congress 2016

Du kan derfor godt sætte kryds i kalenderen ved søndag den 21. februar, hvis du vil se, hvad Huawei har af spændende nyt.

”Vi inviterer jer til at mødes med Richard Yu, administrerende direktør, og andre Huawei-direktører, til den globale præsentation af Huaweis nyeste enhed ved Mobile World Congress 2016. Kom og se, hvordan Huawei fortsætter med at imødekomme efterspørgslen for den næste generation af nyskabelse inden for mobiler,” lyder det ifølge 9to5google i invitationen.

Der er med stor sandsynlighed tale om smartphonen Huawei P9, som dermed kommer et lille år efter P8’eren. På trods af at der kun har floreret enkelte rygter om Huawei P9, er et af dem dog, at den forventes at lande i butikkerne i marts måned. Det vil hænge fint sammen med, at den kan blive afsløret ved Mobile World Congress om cirka tre uger.

Læs også: Huawei Mate 8 - Bomstærk hypermobil kommer til Danmark

Måske har Huawei også noget helt andet i støbeskeen - det vil tiden vise. I hvert fald er der lagt op til en spændende dag søndag den 21. februar, hvor også Samsung ventes at løfte sløret for Galaxy S7 efterfulgt af LG og Sony dagen efter.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies