Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Huawei wearables: nyt pynt til håndleddet - og hovedet

Huawei wearables: nyt pynt til håndleddet - og hovedet

Huawei fik til søndagens pressekonference præsenteret deres nye kropsudsmykninger, TalkBand B2 og TalkBand N1

Tilbage i 2011 var Huawei af mindre karakter. Som året gik, bevægede selskabet sig fra de billige budget-telefoner til mellem- og førsteklasses telefoner som vi i dag ser.

2012 bød på både M og P-serien, som eksempelvis har udviklet sig til sidste års mastodont-flagskib, Huawei Ascend Mate 7, eller den æstetiske Ascend P7 med sin smalle profil. Hermed besteg de langsomt stigen for bemærkelsesværdige brands.

For at bryde ud over produktkategorien for smartphones, bød Huawei i 2014 på sin første wearable, og gør nu plads for efterfølgeren til TalkBand B1 - født er Huawei TalkBand B2.

TalkBand B2 - talking and tracking

Med bagtanken at det smarte ur altid forholder sig tæt på din krop, skal denne nye kreation ses som en forlængelse af éns sanser.

Her får en PMOLED touch-skærm på 0.74 tommer plastret på håndledet. Du kan som andre håndledsmakkere tracke dine skridt, men når motionen ikke er i fokus og arbejdet skal klares, indeholder aluminiumskrybben et Bluetooth-headset med indbygget højtaler og to mikrofoner for samtalens skyld – man bliver hurtigt James Bond ved at forvandle uret til øret.

Der findes en enkelt knap til at vække devicet, men touch-skærmen er din primære guide. Rundt om aluminiumsdelen finder man jakkesætsupplerende læder, der fra Huaweis side eksisterer i tre varianter 

Er man en aktiv fætter, kan man med fordel skifte til det såkaldte TPU antiallergiske materiale der hælder mod gummi-følelsen.

Håndledsadditionen anvender sig af en typisk 15 mm rem, så ejer du en rem med stor værdi der skal gå igen, kan man selv udskifte remmen, så looket stemmer overens med ens personlige stil.

Selve decivet måler 11.5 mm tykkelsen, der er 20% tyndere end forgængeren, med en tilhørende bredde på 62 mm. der betyder en afbarbering på 10% fra Talkband B1.

Ved hjælp af Intelligent Tracking og seks indbyggede sensorer, vil trackeren lære dine personlige motionsmønstre for at adskille din plejning af tænder og aktivt løb, og ligeledes selv registrere hvorvidt du løber, cykler eller traver.

Activity Lifelog som er en tilhørende applikation, befordrer et aktivt liv ved at rangere din aktivitet sammen med opnåelige achievments.

Trods den tilhørende applikation, kan denne tracker også fungere selvstændigt ved man eksempelvis kan tage den ringende telefon direkte fra håndleddet til øret.
Fungerende med både iOS og Android, skal man søge efter et strømgivende stik i væggen efter anslåede 5 dages brug.

Denne følgesvend vil komme til Danmark i slutningen af april med en pris på cirka 1300,- kroner for den gummi-dominerende udgave i sort eller hvid, og den mere eksklusive guldversion vil lande omkring 1500 kroner.

Talkband N1 - Musik, tracking og free living

Huawei har taget et modigt skridt væk fra håndleddet og søgt til halsen. Talkband N1 er et trådløst Bluetooth-headset der kan besvare opkald, og ved standby kan den takket være magneter fungere som et alternativt smykke.

Sammen med den proklamerede expert-lyd, vil der være indbyggede 4GB i det cirka 18 gram tunge headset for dine sange at boltre sig på, hvilket cirka svarer til 1000 sange. Den anslåede levetid mellem opladninger lyder på 7 timers uafbrudt spilletid.

Takket være en MEMS og CVC mikrofon, skulle man opleve en krystalklar opkaldsoplevelse.


Udover at pynte din halsregion, følger TalkBand N1 også med i dine daglige skridt og kalorier, og skal du forhøre dig om dine daglige opnåelse, kan et dobbelt-klik på mikrofonen gøre dig klogere.

Hvert individ – hvert øre. Huawei TalkBand N1 tilgodeser dit øres unikhed og tilbyder forskellige gummi-hylstre så komforten er sikret. Hvad der skal bemærkes, er at IP54-certificeringen ikke betyder vandtæt, men vand- og støvresistent, så selv meget svedende motionister ikke skal frygte.

Dette headset kan erhverves i farverne guld, grå og pinkrød, og vil være tilgængelig i Danmark til maj ved en pris omkring 1500,- kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Populært på Mobilpriser.dk

Om brug af cookies