Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Hvad bliver den største nyhed ved MWC 2015? [AFSTEMNING]

Hvad bliver den største nyhed ved MWC 2015? [AFSTEMNING]

Mobile World Congres bringer de største nyheder for mobilentusiaster - hvilken af disse nyheder tror du bliver den største?

Nedtællingen er i gang, for om 3 uger vil årets Mobile World Congres, årets juleaften for mobilnørder, åbne portene.

Som forrige år vil messen invadere Barcelonas messehaller og flyde over med det ypperste inden for håndholdt og bærbar elektronik. Derfor vil mobilsiden.dk naturligvis opsat på at traske gummiskoene tynde ved både de små og store højteknologiske stande.

Mens vi forbereder os, vil vi dog høre hvad du synes: hvilke nyheder ser du mest frem til? Er det Samsungs nye storsatsning eller bliver det de mindre producenters alternativer? Bliver det noget helt tredje som kommende teknologier som selvkørende biler, dimser til tingenes internet, eller et ny ur med smartfunktioner?
Her er vores bud på årets største nyheder:

Samsung Galaxy S6 og S Edge

Verdens største mobilproducent vil løfte sløret for ikke bare en, men to topmobiler: Galaxy S6 og Galaxy S Edge.

Som i de forrige generationer bliver det funktionsrige enheder med det nyeste og bedste inden for hardware.

Alligevel er dette års Samsung nyhed endnu mere interessant at følge, for designafdelingen hos Samsung er gået nye veje det seneste år, hvor mere adelige materialer nu indgår i konstruktionen og et mere enkelt software skal trække nye kunder ind i mobilforretningen.

HTC One M9

HTC’s One-serie har derimod længe tegnet sig for nydelige mobiler med lækre aluminiumsdesigns. 2015-modellen, One (m9), ventes dog at forfine metalkonstruktionen yderligere,

Samtidig tyder alt på, at det kontroversielle Ultrapixel-kamera nu vil afløses af et højtopløst et af slagsen. Dermed er der både 4K-video, zoomfunktioner og ekstra skarpe fotos i vente for HTC-fansene.

Wearables

Mens alles øjne er rettet mod Apples kommende smart-ur, vil Android og Windows producenter forberede både anden og tredje generation af deres smart-ure og fitnesstrackere. Både Samsung, HTC og Huawei forventes at udgive en ny kollektion, men mindre producenter kan overraske med nye alternativer.

Tingenes Internet

Smartphonen har ændret den måde vi kommunikere og deler oplevelser og informationer. Med Tingenes Internet forventes den udvikling at rykke et ekstra gear op.

Hjemmets hvidevarer skal nu tale sammen med det store internet og give nye mangfoldige muligheder som fra intelligent opvarmning til automatiserede indkøb af dagligvarer.

Tingenes internet vil ikke begrænse sig til hjemmets fire vægge, men vil også skabbe nye løsninger til blandt andet sundhedsvæsner, trafikstyrelser og industrien fremover.

Ved MWC forventes næste generation af produkter tænkt til den intelligente hverdag at være rigt repræsenteret

Overraskelser

Asus, Lenovo, Motorola er mindre kendte herhjemme på mobilfronten, men deres stand vil uanset hvad være værd at besøge. Lenovo forventes at søsætte nye flagskibsmobiler, mens Asus nyeste prisvenlige Zenfones vil være at finde.

Samtidig er to stjernemobiler fra Sony og LG på trapperne, men forventes ikke at få debut før senere på året. En hastig skemaændring kan dog ikke udelukkes, og vi kan måske allerede få noget nyt om toppen til Sonys og LG’s sortiment.

Nye teknologier

Bøjelige skærme og batterier, selvkørende, eyetracking, nanobelægning og 3D-kameraer – alt sammen science fiction for få år siden. Men nu er alle disse teknologier så småt ved at finde plads i din hverdag.

Disse teknologier debutere alle ved forrige MWC-messer, årets MWC forventes derfor også at byde på nye fremtidsvisioner til din fremtidige mobile hverdag.

Hvad mener du - hvad tror du bliver den største nyhed ved dette års MWC 2015?

Afstemning

Hvad bliver den største nyhed ved MWC 2015? [AFSTEMNING]
Se resultatet her
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies