Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Jabra Extreme - et headset både til mobilen og computeren

Jabra Extreme - et headset både til mobilen og computeren

MWC: Jabra har lanceret et headset, du både kan koble til mobilen og til Skype over computeren - endda på samme tid.

Jabra er klar med et nyt headset til PC, hvor brugeren kan glemme alt om ledninger, når der skal Skypes via computern. Headsettet kan håndtere opkald både fra computer og mobil på samme tid.

Extreme til PC gør det muligt for brugeren kun at have ét headset, der kan bruges til både computer og mobilen. Enheden kan bruges hjemme, på kontoret eller hvis man er på farten. Samtidig er enheden optimeret til Skype, så forbindelsen går hurtigt og smertefrit.

Med denne enhed bliver opkald med en dårlig lyd et gammelt bekendtskab. Enheden har dobbelt mikrofoner, som kan filtrere baggrundsstøj fra og ens stemme vil lyde naturlig.

Mere end 124 millioner i verden benytter Skype, og dermed er stemme- og videoopkald blevet en helt almindelig måde at kommunikere på, derfor er Extreme til PC, særdeles brugervenligt.

Jabra Extreme til PC leveres sammen med en USB adapter, der automatisk forbinder headset med PC’en, og sammen med den medfølgende Skype software, som sikrer en let ”plug and play” for brugeren.

Jabra Extreme til PC findes også i en version til call-centre, hvor det ikke er Skype certificeret. Her går det under navnet Jabra GO 660.

Jabra Extreme til PC er tilgængelig online, samt hos forhandlere i slutningen af februar 2011 til en vejledende pris på DKK 799.

Specifikationer:

Bluetooth® 2.1
For-parret USB adapter
Noise Blackout™ Extreme med dobbelt mikrofoner
Justere volumen automatisk
Specifik tænd/sluk funktion
To brugsfunktioner – Ultimate-Fit Eargels™ og fleksible ørebøjler
Taletid = 5,5 timer
Standby tid = 10,5 dage
Mål = 47 x 18,5 x 27,5 mm
Vægt = 10 gram
Oplader = USB og A/C (USB opladeren understøtter ikke A2DP)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies