Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Jabra Freeway - håndfri enhed med forbedret lyd

Jabra Freeway - håndfri enhed med forbedret lyd

MWC: En ny håndfri enhed til bilen med hele tre højtalere har set dagens lys.

Jabra Freeway har ikke kun en, to, men hele tre højtalere, der leverer en fantastisk lyd i en ny håndfri enhed til bilen. Freeway giver brugerne en lyd, der ligger på højde med Virtuel Surround sound, samt støjreduktion, lover Jabra.

Jabra Freeway er udstyret med en dobbelt mikrofon, der reducerer baggrundsstøjen. Brugerne får også mulighed for at foretage eller modtage opkald ved brug af stemmen. Der er også indbygget en bevægelsessensor, der automatisk kan slå enheden til og fra, så snart bildøren enten åbnes eller lukkes.

Enheden har også opkalds-ID, så man kan nemt kan finde ud af, hvem der ringer en op, da dette bliver fortalt via højtaleren.

Man har også mulighed for trådløs streaming, der giver mulighed for at afspille podcast eller musik. Endelig har Freeway også Multiuse, som giver mulighed for at have to aktive Bluetooth forbindelser på samme tid og skifte frit mellem dem.

Jabra Freeway kommer i handlen i begyndelsen af marts måned til en vejledende pris på 799 kr. og vil kunne købes online hos Telenor, TDC og Telia.

Specifikationer

Fyldig og klar stereolyd med tre højtalere og Virtuel Surround Sound
To mikrofoner, som giver en enestående reduktion af baggrundsstøjen
Bluetooth 2.1 teknologi
Ingen installation – sæt den blot fast på solskærmen og kør
2 opladere er inkluderet – et Micro-USB kabel til opladning via PC og en universal oplader, som passer ind i bilens cigarettænder
Op til 14 timers taletid og op til 40 dages standby tid
Vægt 150 gram
Mål – 100mm x 120mm x 20mm

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies