Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Knivskarpe pressefotos af Galaxy S7 og S7 edge lækket

Knivskarpe pressefotos af Galaxy S7 og S7 edge lækket

Knivskarpe pressefotos af Samsung Galaxy S7 og S7 edge er tre uger inden offentliggørelsen dukket op. Se her forskellene fra Galaxy S6 og S6 edge.

Her er de knivskarpe nye fotos af Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge set både forfra og bagfra.
Her er de knivskarpe nye fotos af Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 edge set både forfra og bagfra.
Foto: Venturebeat.com

Designet på Samsung Galaxy S7 og de øvrige varianter, heriblandt Galaxy S7 edge, har efterhånden været kendt i små to måneder, men det har kun været gennem upræcise 3D-modeller og et enkelt spionfoto taget fra en PowerPoint-præsentation, hvor det nye design svagt kan anes.

Nu kan gætterierne og spekulationerne dog høre op, for Evan Blass, også kendt som evleaks på Twitter, er endnu en gang på banen med spændende nyt om Samsungs kommende topmodeller efter at have afsløret den officielle lanceringsdato flere timer før Samsung selv gjorde det.

Læs også: Samsung Galaxy S7 bliver præsenteret om 3 uger

Denne gang omfatter det lækkede indhold noget af det lidt mere interessante: Knivskarpe pressefotos, der både viser Galaxy S7 og Galaxy S7 edge forfra og bagfra. Ved første øjekast ser der ikke ud til at være sket nogle umiddelbare designændringer fra Galaxy S6 og S6 edge, men et nærmere kig afslører, at det heldigvis ikke er tilfældet.

Til venstre ses Galaxy S6 og Galaxy S6 edge. Til højre ses Galaxy S7 og Galaxy S7 edge.
Til venstre ses Galaxy S6 og Galaxy S6 edge. Til højre ses Galaxy S7 og Galaxy S7 edge.

Fortsætter det klassiske Samsung-design

Faktisk er der ændret ved næsten alle elementerne, men der er tale om meget små, raffinerede designændringer. De er så små, at hjemmesiden droid-life har sat sidste års og dette års kommende generation op mod hinanden side om side.

Den umiddelbart største forskel må siges at være brugen af rundere hjørner langs rammen, og kombineret med hvad der ser ud til at være en noget blødere kant hele vejen rundt om bagsiden leder tankerne hen imod eksempelvis 4. og 5. generation af Galaxy S-serien – bortset fra materialevalget, der fortsat bliver Gorilla Glass.

Læs også: Samsung Galaxy S7 lanceres i Europa d. 11 marts (rygte)

Kameramodulet og det tilhørende modul ved siden af til blitz, optisk billedstabilisering og pulsmåler ser uændret ud i placering, men umiddelbart ser det også ud til, at Samsung har fået skåret en del millimeter af tykkelsen, så kameraet kun stikker ganske lidt ud – hvis det overhovedet gør det.

Både lydsstyrke- og tænd/sluk-knapperne forbliver, hvor de sidder i Galaxy S6, og dermed er der altså umiddelbart ikke andre store forskelle at spore bortset fra tilføjelsen af et lille ”Galaxy S7”- og ”Galaxy S7 edge”-logo.

Læs også: Processor-dyst: Samsung Galaxy S7 mod konkurrenterne

Forfra er alt mere eller mindre identisk med forgængerne med de eneste små minimale ændringer, at Home-knappen er blevet lidt mere firkantet i udtrykket og at den kurvede skærm i S7 edge ser ud til at brede sig lidt længere ud ad siderne.

Med de fleste specifikationer og en mulig lanceringsdato i Europa allerede lækket over en lang periode er det altså næsten kun priserne, der mangler. Lanceringen vil, som bekendt, og som det også fremgår af datoen på disse pressefotos, være søndag den 21. februar.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies