Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Knivskarpt pressefoto af LG G6 dukker op

Knivskarpt pressefoto af LG G6 dukker op

Et knivskarpt pressefoto af LGs kommende G6-topmodel er lækket før afsløringen op til Mobile World Congress næste måned. Se billedet her.

Foto: Theverge.com

Der er ikke lang tid, til forårets topmodeller bliver lanceret fra de fleste store producenter af smartphones. En af disse er LG, som er på vej med topmodellen G6, og nu - en måned tid inden afsløringen - er det hidtil bedste billede af telefonen kommet frem.

Det er hjemmesiden The Verge, der kan afsløre et udsnit af telefonen - nemlig den øverste halvdel. På billedet ses et ganske minimalistisk design udført i metal - rammen er i hvert fald udført i metal.

Læs også: LG G6 - nye fotos sluppet ud

Fronten udgøres i høj grad af skærmpanelet ligesom det ses på lækkede billeder af Samsung Galaxy S8 - ja, faktisk hele 90 % er skærm på LG G6, oplyser hjemmesiden. Der er dog ingen kurvede sider at finde. Hvor LG G5 var kurvet langs skærmens top, er skærmen med et 18:9-format i G6 så flad, som den overhovedet kan blive. En anden lille detalje er skærmens hjørner, som er væsentligt rundere end det traditionelt ses, hvilket også bidrager til et stilrent ydre.

Foto: Theverge.com

Slut med modulopbygget design - men jackstikket forbliver

På billedet ses det også, at de to lydstyrkeknapper er placeret i venstre side, hvilket stemmer overens med de billeder af G6, der i sidste uge blev lækket af en producent af covers. Det lille højttalergitter på fronten ser også ud til at matche imellem de to sæt af billeder. The Verge oplyser endvidere, at G6 får dual-kamera og en fingeraftrykslæser på bagsiden, og det stemmer endnu en gang overens med de tidligere viste billeder.

Læs også: LG’s MWC-invitation ude med flere G6-hints

Et punkt, hvorpå LGs smartphones har adskilt sig fra flere af konkurrenterne, er muligheden for at udskifte batteriet, men det bliver angiveligt slut med G6, lige som LG også dropper det modulære design som tidligere berettet. Modsat Apple har LG dog ingen planer om at skrotte jackstikket, og samtidig bliver den også vandtæt, lyder det.

Når det gælder hardwaren, forlyder det senest, at G6 'kun' bliver udstyret med en Snapdragon 821-processor, som blev annonceret for lidt over et halvt år siden. Det skyldes angiveligt, at Samsung har gjort krav på hele den første leverance af Qualcomms Snapdragon 835-processorer til brug i Galaxy S8.

LG G6 bliver afsløret den 26. februar klokken 12:00 forud for Mobile World Congress i Barcelona, og Mobilsiden.dk vil naturligvis dække eventen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies