Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Lækket foto: her er Samsungs Tab S3 tablet

Lækket foto: her er Samsungs Tab S3 tablet

Det første skarpe billede af Samsungs kommende Tab S3 tablet er sluppet ud.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

Det er ved at være længe siden, at Samsung har fået opdateret sin serie af S-tablets. Den aktuelle Tab S2 går helt tilbage til juli 2015.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S2 får overhaling

Noget er nyt er dog på vej, for Samsungs har allerede ladet ane, at deres årlige MWC-presseevent vil have fokus på tablets. Hvad vi får at se, bliver konkretiseret med et lækket PR-foto af den kommende toptablet fra tech-giganten.

Det er den notoriske ’lækker’ EVLeaks, der igen lader billeder af endnu uudgivne enheder slippe løs på Twitter.

Designmæssigt vil den nye S3-tablet ikke afvige meget fra forgængeren - der opereres fortsat med et 4:3 format ligesom i iPad’en og dimensionerne rygtes da også til at være næsten lig med både Tab S2 og iPad Pro 9.7.

Se også:  Sammenligning - Apple iPad Air 2 mod Samsung Galaxy Tab S2

På billedet ses desuden et dedikeret tastatur samt en kombineret fingeraftrykslæser/homeknap, der bevarer sin plads på højre side sammen med et par navigationsknapper.

Samsung Tab S3 får ny software og hardware
Samsung Tab S3 får ny software og hardware
Foto: Twitter.com (@evleaks)

Mere produktiv software og hardware

Med den kommende Tab S3 vil Samsung benytte lejligheden for endeligt at vise deres version af Android 7.0 frem – en software opdatering der længe har ladet vente på sig.

Med opdateringen vil Samsung introducere en stribe forbedringer der gør det lettere at få noget fra hånden med tabletten – blandt andet en splitscreen-funktion der understøtter flere end 2 vinduer af gangen og en digital assistent ved navn ’Bixby’.

Læs også:  Samsungs personlige assistent i Galaxy S8 kan hedde Bixby

Produktiviteten rygtes generelt til at være et fokusområde for producenten, som med Tab S3 vil introducere en Windows Continuum-lignende feature, der skal gøre det let at slutte et ekstern display til, og få udrettet noget der. Det vil også være muligt at foretage opkald fra tabletten af.

Mekanikken der skal drive det hele frem er også opdateret til lejligheden. Kræfterne vil leveres af en Snapdragon 820 processor understøttet af 4GB RAM. Lagerpladsen formodes at lige på enten 32 eller 64GB, men denne kan udvides med op til 256 GB via et micro-SD kort.

Præcis hvad Samsung vil byde på, bliver der løftet sløret for på søndag aften, når selskabet afholder et presseevent i Barcelona. Mobilsiden.dk vil være på pletten for at dække lanceringen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies