Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Lenovo præsenterer Yoga 10 HD+

Lenovo præsenterer Yoga 10 HD+

Den alternative tablet er nu opdateret med langt bedre specifikationer og nye Lenovo-apps installeret.

Mobilsiden har for nyligt lavet en anmeldelse af Lenovo Yoga 8 - Stilfuld tablet til billige penge, og altså set nærmere på tablet’en fra den den kinesiske techgigant, der fint klarer sig uden “Smart Cover” og lignende. 

Hos Lenovo går det godt: masser solgte produkter, stor indtjening

I anledning af den netop startede Mobile World Congress-messe i Barcalona har Lenovo nu fremvist deres Lenovo Yoga 10 HD+, der byder på forbedret specifikationer. Det skriver Lenovo i en pressemeddelelse

Designet er som vi i forvejen kender, og det er slet ikke så dumt endda. Det betyder, at der på Yoga 10 HD+ også er et støtteben, som kan slåes ud efter behov. 

Microsoft: LG og Lenovo skal også bygge Windows Phones 

Skærmen på 10.1” er dog blevet opgraderet med Full HD opløsning på 1920 x 1200 pixels. Derudover er der ifølge Lenovo indbygget en “Smart Display”-funktion der gør, at tablet’en autojusterer billede og tekst efter lysniveauet.

Yoga 10 HD+ drives af en Qualcomm Snapdragon 400 processor med quad core CPU, der står for kraften bag Android 4.3 Jelly Bean, der kommer præinstalleret på denne tablet. 

Lenovos nye tablet huser desuden et nyt 8 MP kamera og techgigantens nye DOit mobile apps, som de også lige har præsenteret i anledning af Mobile World Congress.

Lenovo Yoga 10 HD+ vil være tilgængelig med start i april og til en pris på $349, hvilket svarer til knap 2000 kr. Om Danmark er med fra slagsstart, ved vi ikke på nuværende tidspunkt.

Kilde: Lenovo

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren 24-02-2014 19:52:37

Nogen der ved hvor meget ram den har?
Prøvede den nede i Elgiganten og kunne faktisk rigtig godt lide den. Den lå godt i hånden og havde en behagelig vægt. Kunne godt leve med den lave opløsning men jeg vil ikke købe en tablet der ikke har minimum 2GB ram.

0 0
Om brug af cookies