Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Lenovo Yoga 10HD+ byder også på opgraderet tastatur

Lenovo Yoga 10HD+ byder også på opgraderet tastatur

Selvom Lenovo ikke bringer det nye mobil-lineup til Danmark, så kan vi istedet glæde os til deres forbedrede Yoga 10HD+.

Vi har netop fortalt på Mobilsiden.dk, at Lenovos nye mobile lineup gælder ikke europæerne. Techgiganten har nemlig ingen planer, om at bringe de nye mobiler til vores del af verden. 

Lenovo lancerer DOit mobile apps 

Istedet må vi se frem til den netop præsentede Yoga 10 HD+ tablet, som er en opgradering af Lenovos nuværende Yoga 10 tablet. Alle specifikationerne på den nye tablet finder du her. Mobilsiden har naturligvis besøgt Lenovo på standen i Barcalona, for at se den opgraderede version lidt efter i sømmende.

Som I kan se på billederne, så har Lenovo også opgraderet deres bluetooth tastatur, der sælges som tilbehør til Yoga 10HD+. 

Brugeren vil opleve et forbedret tastatur, der er skønnere at skrive på. Lukkefunktionen er også forbedret, så den magnetiske hasp har endnu bedre hold i tablet'en, når det cover-fungerende tastatur er monteret. Derudover har tastaturet naturligvis brug for strøm, og nu har Lenovo placeret en standard micro-USB indgang i tastaturet, så du rent faktisk kan bruge strømmen fra Yoga 10HD+ til at oplade tastaturet på farten. 

Tastaturet vil blive solgt som tilbehør til $59. Lenovo oplyser i denne præsentation, at enheden leveres med Android 4.3 Jelly Bean, men at der er en Android KitKat opdatering på vej.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

zzup 02-03-2014 11:42:42

Flot, næsten eksakt kopi af en MacBook! Godt klaret Lenovo!

0 0

Om brug af cookies