Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Lenovos nye mobile lineup gælder ikke europæerne

Lenovos nye mobile lineup gælder ikke europæerne

Kinesiske Lenovo, der også er med i Barcalona for at fremvise nye smartphones, har ingen europæiske lanceringer i sigte.

Hos Lenovo går det godt: masser solgte produkter, stor indtjening. Den kinesiske techgigant er naturligvis også med på Mobile World Congress-messen i Barcalona. 

Her har de blandt præsenteret Lenovo S660, S850 og S860 som mobiler, der skal konkurrere i lav- eller mellemsegmentet. Mobilsiden er med på messen i Barcalona, og har snakket med Lenovo omkring tilgængeligheden af deres nye lineup. 

Lenovo lancerer DOit mobile apps 

Lenovo oplyser til Mobilsiden, at den netop lancerede S-serie slet ikke kommer til Europa. Faktisk kommer ingen af de mobiler, Lenovo har præsenteret til vores del af verden. 

Så havde du håbet på en pink, Android-smartphone i gennemført glas eller istedet en ny Lenovo-mobil med enorm batterikapacitet, så må vi desværre skuffe.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren 26-02-2014 18:23:07

Hvorfor ikke?
Det var ikke værd at spørge om eller hvad?

1 0
Peter Frederiksen 26-02-2014 23:21:17

Måske pga. Motorola købet og at Lenovo måske heller vil bruge Motorola brandet, da kinesiske firmaer har det svært i USA og delvis i EU i forhold til spionage beskyldninger... Der er selv ballade med TDC og Huawei samarbejde om 4G her hjemme....

0 0
Om brug af cookies